ŽIVI MRTVECI SPET NA FOXU OSMA SEZONA V KAR 125 DRŽAVAH

ŽIVI MRTVECI SPET NA FOXU OSMA SEZONA V KAR 125 DRŽAVAH

SVETOVNA PREMIERA TEŽKO PRIČAKOVANE

SEDME SEZONE BO 23. OKTOBRA NA FOXU

Ljubljana, Slovenia - – FOX, ekskluzivna mednarodna zibelka Živih mrtvecev in globalni vodja pri zagotavljanju prvega ogleda najboljših igranih vsebin gledalcem po vsem svetu, je danes kmalu po AMC-jevi napovedi osme sezone objavila, da se bo serija vrnila na Foxove kanale po vsem svetu. Premiera osme sezone bo leta 2017, predvajali pa bodo kar stoto epizodo.

FOX in AMC delujeta kot partnerja pri tej seriji. Leta 2010 sta prvič skupaj istočasno predvajala serijo na mednarodni ravni. Živi mrtveci se s sedmo sezono vračajo na Fox. Spremljalo jih bo lahko več kot dvesto milijonov gledalcev v 125 državah, skoraj istočasno pa bo premiera tudi v nedeljo 23. oktobra na AMC-ju v ZDA.

“Manj kot teden dni pred letošnjo vrnitvijo nismo navdušeni samo nad osmo sezono, temveč tudi prepričani, da bo zaradi vsega pričakovanja in projekta, kakršnega še ni bilo, ter števila oboževalcev, ta sezona najboljša doslej,” je povedala Sharon Tal Yguado, izvršna podpredsednica za program in razvoj izvirnih vsebin pri FOX Network Group.

Živi mrtveci še vedno podirajo mednarodne rekorde gledanosti pri FOXU. Lansko leto se je šesta sezona v primerjavi s prejšnjim letom, vrnila z osupljivo 17-odstotno rastjo gledanosti (+24 % porast dosega). Tudi to sezono so istočasno predvajali na vseh 125ih Foxovih tržiščih 12. oktobra in tako utrdili programsko strategijo televizijske mreže “Najboljši. Prvi.” S tem so dokazali Foxovo predanost, da gledalcem ponudijo najboljše zabavne vsebine pred vsemi drugimi.

Informacije o seriji