OB TORKIH OB 22:00

OGLEJTE SI NAPOVEDNIK

O SERIJI

SINOPSIS

V ospredju serije Prehod je Projekt NOAH, skrivna zdravstvena ustanova, kjer znanstveniki eksperimentirajo z nevarnim virusom, ki bi lahko bil zdravilo za vse bolezni, obenem pa lahko tudi pokonča človeško raso. Amy Bellafonte je izbrana kot testni subjekt, zvezni agent Brad Wolgast pa je zadolžen, da jo pripelje v Projekt NOAH. Zaradi spleta okoliščin Wolgast do nje razvije očetovski odnos in si posledično prizadeva, da bi jo zaščitil za vsako ceno.

Brad in Amy se bosta na svoji poti morala soočiti z vodilnimi znanstveniki Projekta NOAH, majorko Nichole Sykes in z dr. Jonasom Learom, pa tudi z Bradovim nekdanjim vajencem, neizprosnim nekdanjim operativcem mornarice, Clarkom Richardsom. Medtem ko znanstveniki izpopolnjujejo zdravilo, ki bi lahko rešilo človeštvo, nova bitja začnejo preizkušati svoje moči, počasi pa se bližajo tudi k pobegu, ki bi lahko pripeljal do nepredstavljive apokalipse.

NA PODLAGI
SVETOVNE USPEŠNICE, TRILOGIJE

"PREHOD"

SPOZNAJ LIKE

ZASEDBA

AMY BELLAFONTE

SANIYYA SIDNEY

Mlado dekle, izbrana kot testni subjekt v Projektu NOAH. Znanstveniki obupano želijo odkriti omejitve virusa in menijo, da bo mlajša oseba ključ do njihovega uspeha.

BRAD WOLGAST

MARK-PAUL GOSSELAAR

Zvezni agent, ki zadolžen, da pripelje Amy Bellafonte v Projekt NOAH. Toda po srečanju z Amy je Bradova lojalnost projektu NOAH pod preizkušnjo. Do Amy razvije očetovski odnos, posledično pa jo skuša zaščititi za vsako ceno..

TIM FANNING

JAMIE MCSHANE

Nekdanji znanstvenik in partner dr. Jonasa Leara. Med udeležbo v Learovem raziskovalnem projektu v Boliviji ga v vrat ugrizne kača in tako postane pacient Nič v Projektu NOAH. Fanning ima sposobnosti, ki so Learu in drugim zdravnikom neznane.

MAJORKA NICHOLE SYKES

CAROLINE CHIKEZIE

Vodilna znanstvenica v Projektu NOAH. Majorka in zdravnica interne medicine, specializirana za nalezljive bolezni. Sykes je naravna vodja. Po direktivi Ministrstva za obrambo o bližajoči se pandemiji Sykes okleva o moralni sprejemljivosti uporabe otroka.

CELOTNA ZASEDBA