Fox najavil datum premiere 7. sezone serije Živi mrtveci.

Fox najavil datum premiere 7. sezone serije Živi mrtveci.

Fox najavlja mednarodno premiero sedme sezone »Živi mrtveci«, ki bo v ponedeljek, 24. oktobra.

Ena najbolj gledanih serij vseh časov se z mednarodno premiero sedme sezone vrača na kanal FOX.

FOX, vodilna mednarodna znamka v svetu zabave in del skupine Fox Network Group, obvešča, da bo mednarodna premiera nove sezone serije "Živi mrtveci" na sporedu 24. oktobra. Prva epizoda priznane serije bo predvajana na vseh mednarodnih kanalih FOX - na več kot 125 tržiščih in to le 24 ur po prvem predvajanju na AMC-ju v ZDA.

Podobno kot v prejšnjih sezonah bo tudi sedmo sezono sestavljajo 16 epizod, ki bodo na sporedu v dveh delih. Mednarodni začetek sezone bo torej 24. oktobra, predvajanje zadnjih osmih epizod pa se bo začelo februarja 2017.

 O SERIJI "ŽIVI MRTVECI"

Serija je zasnovana po stripu Roberta Kirkmana, ki so ga izdali pri Image Comics. "Živi mrtveci" je najbolj gledana televizijska drama med odraslimi od 18. do 49. leta. V njej spremljamo mesece in leta po zombijevski apokalipsi ter skupino preživelih, ki jih vodi policist Rick Grimes. Skupina potuje in išče varen dom. Za serijo, ki so jo kritiki označili kot "resnični fenomen" (Variety), so izvršni producenti Scott M. Gimple, Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero in Tom Luse.

Serija "Živi mrtveci" je postala televizijska serija, po kateri je največ povpraševanja. Svetovna študija o povpraševanju (Global Average Demand Rating*) jo je namreč uvrstila na prvo mesto. Gledanost premiere šeste sezone serije je bila globalno za 37 odstotkov višja kot gledanost premiere prejšnje sezone, tako je postala najbolj uspešna mednarodna serija kanala FOX.

Na spodnjem linku si lahko ogledate predstavitveni video za sedmo sezono uspešne serije: 

O FOXU

FOX je vodilni globalni zabavni program.

To ime je sinonim za inovativno hollywoodsko razvedrilno produkcijo, ki gledalcem nudi raznolikost vsebin, vse od komedije, drame, akcije, znanstvene fantastike do animiranih filmov. Prinaša najboljši raznovrsten program najširšemu krogu gledalcev. FOX omogoča mednarodnemu občinstvu enkratne, izvirne in edinstvene serije, kot so Simpsonovi, Outcast, Dosjeji X, Živi mrtveci, Empire, Ameriška grozljivka, Domovina in Wayward Pines. FOX je dostopen v 31-ih jezikih v več kot 255 milijonih domov po 127-ih državah zunaj ZDA. Zaradi svoje velikosti in globalne razširjenosti je lahko FOX uvedel inovativno strategijo za premierno prikazovanje ključnih serij in tako postal edina mednarodna mreža, ki lahko simultano predvaja enak program po vsem svetu.

FOX je na voljo kot kabelski SD in HD program.

O AMC

Na AMC so na voljo ene najbolj priljubljenih in največkrat nagrajenih televizijskih vsebin. AMC je prva kabelska televizija, ki je prejela nagrado emmy za najboljšo dramsko serijo za serijo "Oglaševalci" leta 2008, kar je sledilo še trikrat zapored, serija "Kriva pota" pa je nagrado prejela leta 2013 in 2014. Na tem programu je zadnja štiri leta najbolj gledana dramska serija v zgodovini kabelske televizije in najljubša vsebina na televiziji med odraslimi od 18. do 49. leta, serija "Živi mrtveci". Med AMC-jevimi dramskimi serijami so še "Pokličite Saula", "Hell on Wheels", "TURN: Washington's Spies", "Halt and Catch Fire", "Humans", "Fear the Walking Dead", "Into the Badlands", "The Night Manager", "Preacher" ter prihajajoče "Feed the Beast", "The Son" in The Terror". AMC se loteva tudi drugih vsebin in pogovorov z izvirnimi oddajami, kot so "Talking Dead", "The Making of The Mob", "Comic Book Men" in prihajajoči "Ride with Norman Reedus" ter "The American West". AMC je v lasti in pod nadzorom podjetja AMC Networks Inc., sestrske mreže pa so IFC, SundanceTV, BBC America in WE tv. AMC je na voljo na vseh sistemih ter preko satelita, spletnega dostopa, na zahtevo in preko mobilnega omrežja.

Informacije o seriji