NOVA SEZONA 18.06.

NOVA SEZONA

18.06


NAPOVEDNIK

RESNICA JE STVAR PERSPEKTIVE

O SERIJI

SINOPSIS

Štirje pripadniki ameriških specialnih sil in njihova prevajalka Aïcha Konaté so ubiti v domnevni zasedi v Maliju. To pomeni zamik v dogovoru o dobavi med Washingtonom in Malijsko vlado, od katere bi lahko imela globoka država velike koristi. Operativec Nathan Miller, mož razpet med družino in službo, je vpoklican, da popravi nastalo škodo. Vendar pa republikanska senatorka Meaghan Sullivan izve za poskus prikritja in se poglobi v vzrok za pet smrti, s čimer še dodatno zaplete položaj.


Harryja in Leylo, ki nista več v igri, zamika, da bi se znova vpletla, ko Leyla prejme klic na pomoč s strani domnevno mrtve Aïche. Storiti morata vse, kar je v njuni moči, da bi ustavila zahrbtno napredovanje pogubne mreže, ki jo poznamo kot globoko državo.

OGLEJ SI VEČ

VIDEI

SPOZNAJ LIKE

ZASEDBA

WALTON GOGGINS

KOT NATHAN MILLER

Miller zdaj dela v zasebnem sektorju kot posrednik za globoko državo v stilu Michaela Claytona. Moralno kompromiran. Močno zaznamovan. Na začetku svoje poti je verjel, da je to, kar dela prav - da ščiti svojo državo. Zdaj ni več tako prepričan.

JOE DEMPSIE

KOT HARRY CLARKE

Britanec v zgodnjih tridesetih se je po Teheranu, in spodletelem poskusu očeta, da bi ravnal pravilno, umaknil vase. Ko ga je zapustila Leyla, se je umaknil na Mali, da bi delal v zasebnem varovanju. Je sam, izgubljen in brezupen.

KARIMA MCADAMS

KOT LEYLA TOUMI

Britanska Maročanka v zgodnjih tridesetih je zapustila elitno obveščevalno ekipo Sekcije in zdaj dela v nepomembni svetovalni službi, ki jo sovraži. Pogreša vznemirjenje svojega prejšnjega dela in bi naredila vse, da ga znova izkusi.

ALISTAIR PETRIE

KOT GEORGE WHITE

Anglež v svojih petdesetih je vodja Sekcije. Je agent stare šole MI6. Ima um šahista ter je vajen razbrati smisel iz senc ter tišine. Na svet ima ciničen pogled, vendar še vedno verjame v koncept "države". Čeprav ima prave zametke za operativca globoke države, se še ni znašel v njej.

SPOZNAJ LIKE

VSI LIKI

PREJŠNJIČ

PRVA SEZONA

1. SEZONA

DEEP STATE © 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.