Zdravnica malega mesta

Petek 20:00

Zdravnica malega mesta

Naslednje predvajanje na TV

 1. Petek 20 April ob 20:00

  Strta srca (E08 - S02)

 2. Sobota 21 April ob 01:40

  Strta srca (E08 - S02)

 3. Ponedeljek 23 April ob 08:25

  Strta srca (E08 - S02)

OPIS

Newyorška zdravnica prevzame ordinacijo v očarljivem, vendar nenavadnem mestu Bluebell.

Epizode

 • 1

  Kdo pravi, da ne moreš domov?

  +

  Zoe se po treh mesecih dela na newyorški urgenci vrne v Bluebell s fantom Joelom. Vsi jo sovražijo, ker jim je v e-sporočilu napisala, da se nikoli več ne bo vrnila. Annabeth je še z Lavonom, Brick in Shelby sta se razšla, Lemon pa spi z neznancem.

  Naslednjič
  Petek 11 Maj ob 20:00
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Sobota 12 Maj ob 01:40
  Na Fox Life
 • 2

  Prijatelji na nizkih položajih

  +

  Lavon in Annabeth povabita Joela in Zoe na večerjo, Lemon pa spozna očarljivega samskega moškega Carterja Covingtona. George sprejme slabo odločitev o Lynly.

  Naslednjič
  Ponedeljek 14 Maj ob 20:00
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Torek 15 Maj ob 01:40
  Na Fox Life
 • 3

  Briga me za to službo

  +

  Zoe se skuša ogniti sporu z Brickom in začne sprejemati paciente na skrivaj. George ji pove, da eno leto ne sme biti zdravnica v mestu. Lemon zabrede v težave z dekleti.

  Naslednjič
  Torek 15 Maj ob 20:00
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Sreda 16 Maj ob 01:40
  Na Fox Life
 • 4

  Pomagaj mi preživeti noč

  +

  Lemon ne dovolijo na zabavo, zato pokliče svojo babico Bettie na pomoč. Lavon pripravlja veliko presenečenje za prvo obletnico z Annabeth. Wade ima težave zaradi žensk.

  Naslednjič
  Sreda 16 Maj ob 20:00
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Četrtek 17 Maj ob 01:40
  Na Fox Life
 • 5

  Sem ti zdaj všeč?

  +

  Zoe je zelo srečna, ker se Joel dobro privaja na Bluebell, dokler ne izve, da so meščani drugačnega mnenja. Lavon za pomoč prosi Lemon, ker mu načrti splavajo po vodi.

  Naslednjič
  Četrtek 17 Maj ob 20:00
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Petek 18 Maj ob 01:40
  Na Fox Life
 • 6

  Družinska tradicija

  +

  Zoe in Joel hočeta poiskati drugo hišo in najdeta primerno, ki je last sorodnice Zoejinega očeta, Vivian Wilkes. Lemon dobi poslovno priložnost, ki se ji ne more upreti.

  Naslednjič
  Petek 18 Maj ob 20:00
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Sobota 19 Maj ob 01:40
  Na Fox Life
 • 7

  Tečem k tebi

  +

  Zoe moti, da Joel in Wade preživita toliko časa skupaj, zlasti ko začne to vplivati na Joelovo pisanje. Levon išče izgovore, da se mu ne bi bilo treba pogovoriti z Annabeth.

 • 8

  Čudeži

  +

  Joelova babica pride na zgodnjo zabavo za hanuko. Zoe reče, naj povabi svoje sorodnike, zato na obisk pride Zoejin stric. Brick izve, da ni oče Shelbyjinega otroka. Wada boli zob. Vivian in Zoe postaneta prijateljici.

 • 9

  Nekaj zanimivega

  +

  George in Lavon se za pomoč obrneta na Tansy, da bi ugotovila, zakaj se Filmore zanima za združitev mest. Zoe naplete zgodbo o aferi med Annabeth in Joelom v upanju, da bo zamotila meščane in ne bodo izvedeli, kdo je v resnici za tem.

 • 10

  Zvezda predstave

  +

  Shelby prosi Bricka, naj ji pomaga pri novem kabaretu. Zoe prosi, naj predstavo režira. V resnici jo hoče uničiti, da bi Shelby odšla. Zoe pripravlja produkcijo o biologiji. Ko spozna, da je slaba, dan reši Shelby...

 • 11

  Še ena zadnja priložnost

  +

  Lavon in meščani prepričujejo guvernerja, da bi BlueBell morali razglasiti za zgodovinsko mesto. Zoe in Joel še vedno nimata stanovanja. Njuno sanjsko stanovanje ima Vivianina teta, ki pa sovraži Newyorčane...

 • 12

  Moral bi biti kavboj

  +

  Joel zaradi raziskave za knjigo povsod sledi Wadu. George se boji, da je Lavon jezen nanj zaradi tega, kar se je zgodilo z Lynly. Annabeth pripravi dekliščino za Belle in se ob tem zamisli nad svojo zvezo z Lavonom...

 • 13

  Vedi se naravno

  +

  Zoe ima rojstni dan in žonglirati mora med dvema zabavama.

 • 14

  Že spet

  +

  Lemon se vrne v Bluebell, vendar ne gre vse po načrtih. Zoejina mama poskuša postati del Zoejinega življenja. Z neusmiljeno kampanjo proti Bricku ji hoče pomagati dobiti nazaj ordinacijo. Magnolio izključijo iz šole...

 • 15

  Ognjeni obroč

  +

  Zoe in Joela tožijo trije Tansyjini bratje. Za pomoč prosita Georgea in Annabeth. Lemonina snubca naj bi se dvobojevala za njeno roko na Lavonovem renesančnem sejmu. Wade in Vivian imata težave pri praznovanju trimesečne obletnice.

 • 16

  Tvojo ljubezen nosim s sabo

  +

  BlueBell dobi pobrateno mesto v Franciji. Levon se uči francosko, da bi očaral njihovo lepo županjo. Brick si prizadeva osvojiti naziv Moški leta. Zoe in Joel sta sita težav s prenovo. Lemon zadolži Georgea, da ji pomaga pri poslovnem podvigu.

 • 17

  Dolgo zaporedje smole

  +

  Zoe misli, da je uročena, saj je preprečila poroko med Georgeem in Lemon. George in Lemon se ne moreta otresti želje po skupnem seksu. Wade spozna Vivianinega nekdanjega moža.

 • 18

  Spet v sedlu

  +

  Zoe nerada gre na zmenek, da bi ovrgla sklepanje meščanov, da še preboleva Joela. Lemon mora sprejeti odločitev, ko se v BlueBell vrne čedni novinar Peter in jo povabi ven. Annabeth gre ven z nečakom župana Gaineyja...

 • 19

  Boljši moški

  +

  Dvoboj Owlov in Bellov za Tomove storitve ogroža njegov in Wandin poskus spočetja otroka. Zoe se znajde sredi zveze med Wadom in Vivian. Prizadeti Wade jo okrivi za posledice. George je vesel, da lahko odmisli svoja čustva do Lemon.

 • 20

  Spet skupaj

  +

  Zaradi Georgeevega spodrsljaja v Fanciejini kuhinji ima Lemon polne roke dela. George in Zoe združita moči, da bi v mesto pripeljala slavnega kritika restavracij, vendar vsak na svoj konec. Enako velja za Lemon in Wada...

 • 21

  Ujet

  +

  Lemonina babica si še vedno prizadeva spraviti Lemon pred oltar. Pri tem za pomoč prosi Magnolio. Rose bi rada postala stažistka in Bricka prosi, naj ji razkaže ordinacijo. Brick ji z veseljem ustreže, da bi se izognil svoji mami in Magnolii...

 • 22

  Druga priložnost

  +

  V finalu druge sezone imajo v BlueBellu polne roke dele, saj pripravljajo dve poroki, ki ne gresta po načrtu. Na poroki Anne in Meatballa se Zoe odloči povedati Wadu, da je še vedno zaljubljena vanj. V mesto prispe Joel, kar povzroči še več zmede...