Zdravnica malega mesta

Hart of Dixie © 2014 Warner Bros. Entertainment Inc. & CBS Studios Inc.
Zdravnica malega mesta

OPIS

Vračamo se v Bluebell, kjer se naša najljubša mlada zdravnica Zoe Hart (Rachel Bilson) v četrti sezoni serije Zdravnica malega mesta odloči osvojiti srce svojega nekdanjega fanta. Wade Kinsella (Wilson Bethel) ji pri tem ne bo prišel nasproti, saj je prepričan, da je svojo priložnost že zapravila. Bosta našla pot nazaj drug k drugemu? Vaša najljubša zdravniška serija samo na FOX Life.

Epizode

 • 1

  Sovražnik

  +

  Zoe in Wade se zapleteta in po malo omahovanju jo povabi na zmenek, ona pa ga zavrne. George in Lavon postaneta prostovoljna gasilca ter se pobotata. Lemon ima novega fanta, dr. Henryja, s katerim sta skupaj le zaradi babičinega denarja.

 • 2

  Kodralnik

  +

  Zoe predava dekletom o kontracepciji in pristane na zmenek z Wadom, čeprav mu ne pove, da je noseča. Ko ji reče, da bi šla počasi, Zoe postane panična. George in Lavon še naprej vohljata za Henryjem, Annabel pa težijo skrivnosti prijateljev.

 • 3

  Odlična žemljica

  +

  Zoe odide v New York, Wade pa gre za njo, da bi jo zaprosil. Lemon je besna, da je prišla resnica o Henryju v javnost. S prijatelji gre na Georgeov vikend, kjer nastanejo težave. Med Lavonom, Annabeth in Lemon nastane ljubezenski trikotnik.

 • 4

  Rdeča barva št. 40

  +

  Lemon bi z zmago na tekmovanju talentov rešila svoj Fancie's. Njena huda konkurenca Shelby dobi alergijsko reakcijo tik pred začetkom in šerif začne iskati krivca za to sabotažo. Wade želi njuno zvezo narediti javno, Zoe pa temu nasprotuje.

 • 5

  Burritos

  +

  Zoe in Wade rabita več denarja za selitev. Da bi imela Wadova restavracija več obiska, poskuša urediti nastop slavne pevke. Annabeth mora prodati čoln, ki ga oddaja Georgeu. Lemon ju poskuša spraviti skupaj, da bi lahko bila z Lavonom.

 • 6

  Pobje iz Alabame

  +

  Zoe prosi nekaj vaščanov za nasvete za vzgojo alabamskega poba. Lemon in Wade se poskušata znebiti Magnolijinega novega fanta. Annabeth začne gojiti čustva do Georgea, ko poteka izbor mesta za tekmo pa za eno noč pristane ob Lavonu.

 • 7

  Zanka

  +

  Lemon pove Bricku, da noče več videti svoje mame Alice. Ko jo Lemon vidi, ji pove, kar ji gre, pogovor pa slučajno sliši Alicijina hči Scarlett in šele tedaj izve za svoji starejši sestri. Zoe želi, da se Wade neha zatekati k uporabi svojega šarma.

 • 8

  61 sveč

  +

  Wade in Lavon želita, da se njuni punci, Zoe in Lemon, spoprijateljita, onidve pa se le spreta zaradi Lavona. Zdi se, da so vsi pozabili na Brickov rojstni dan, medtem ko se vrtijo okoli dojenčka. George skuša pred starši skriti svojo drugo službo.

 • 9

  Konec sveta

  +

  Annabeth pove Crickettu svoje sanje, da bo konec sveta, v katere začnejo vsi verjeti. Zoe si premisli, da si želi poročiti, in z Georgeom organizirata zaroko, za katero Lemon misli, da jo je Lavon pripravil zanjo. George sprejme ponudbo za službo.

 • 10

  Bluebell

  +

  Zoe postane partnerica v kliniki. Na zaročni zabavi dobi Zoe popadke, Lavon pa prizna Lemon resnico. Annabeth želi pustiti Georgea. Zoe in Wade se poročita med porodom, kasneje se poročita še Lavon in Lemon, Annabeth in George pa se vselita skupaj.