Iz:
Vaški slavčkiSobota 15 April 13:55

18. avgusta odkrijte , kako lahko najdemo navdih tudi tam, kjer ga res ne bi pričakovali.

Ateistu se obrne svet na glavo, ko mu Bog pošlje prošnjo za prijateljstvo in dobi moč, da spreminja življenja ljudi okoli sebe. Zabavna in optimistična serija obravnava vero, smisel življenja in znanost.
Miles Finer (BRANDON MICHEAL HALL) je pameten optimist, ki ne verjame v Boga. Zaradi tega se ne razume najbolje s svojim očetom, Arthurjem Finerjem (JOE MORTON), priljubljenim pridigarjem, ki vodi bogoslužje v Cerkvi svete Trojice v Harlemu že 25 let. Miles se je našel v vodenju oddaje, v kateri lahko pove, kaj si misli. Ko prejme posebno prošnjo za prijateljstvo, pa začne ponovno premišljevati o svojem poslanstvu.
Potem ko ga »Bog« večkrat dregne, Miles iz radovednosti sprejme njegovo prošnjo, kar ga pripelje do Care Bloom (VIOLETT BEANE), spletne novinarke, ki trenutno trpi, ker nima navdiha. Njuno zanimanje pritegnejo ljudje, ki jima jih Bog predlaga za prijatelje na Facebooku, in slučajno pomagata ljudem v stiski. Pri tem se jima pridružita Milesova sestra Ali (JAVICIA LESLIE), doktorska študentka psihologije, ki zvečer dela kot natakarica, in njegov najboljši prijatelj Rakesh (SURAJ SHARMA), ki je v prostem času heker, zato jima pomaga raziskati ta nenavadni profil. Miles je prepričan, da gre za potegavščino, in odločen je, da pride temu do dna. Hkrati pa vseeno upošteva božja navodila, kar mu za vselej spremeni življenje.

00:30