Vaški slavčki

Sobota 15 April 13:55

18. avgusta odkrijte , kako lahko najdemo navdih tudi tam, kjer ga res ne bi pričakovali.

00:30

Naslednje predvajanje na TV

 1. Nedelja 9 April ob 04:05

  Pilotna epizoda (E01 - S01)

 2. Ponedeljek 10 April ob 04:05

  Festival (E02 - S01)

 3. Sobota 15 April ob 13:55

  Ni časa za poražence (E03 - S01)

OPIS

Ateistu se obrne svet na glavo, ko mu Bog pošlje prošnjo za prijateljstvo in dobi moč, da spreminja življenja ljudi okoli sebe. Zabavna in optimistična serija obravnava vero, smisel življenja in znanost.
Miles Finer (BRANDON MICHEAL HALL) je pameten optimist, ki ne verjame v Boga. Zaradi tega se ne razume najbolje s svojim očetom, Arthurjem Finerjem (JOE MORTON), priljubljenim pridigarjem, ki vodi bogoslužje v Cerkvi svete Trojice v Harlemu že 25 let. Miles se je našel v vodenju oddaje, v kateri lahko pove, kaj si misli. Ko prejme posebno prošnjo za prijateljstvo, pa začne ponovno premišljevati o svojem poslanstvu.
Potem ko ga »Bog« večkrat dregne, Miles iz radovednosti sprejme njegovo prošnjo, kar ga pripelje do Care Bloom (VIOLETT BEANE), spletne novinarke, ki trenutno trpi, ker nima navdiha. Njuno zanimanje pritegnejo ljudje, ki jima jih Bog predlaga za prijatelje na Facebooku, in slučajno pomagata ljudem v stiski. Pri tem se jima pridružita Milesova sestra Ali (JAVICIA LESLIE), doktorska študentka psihologije, ki zvečer dela kot natakarica, in njegov najboljši prijatelj Rakesh (SURAJ SHARMA), ki je v prostem času heker, zato jima pomaga raziskati ta nenavadni profil. Miles je prepričan, da gre za potegavščino, in odločen je, da pride temu do dna. Hkrati pa vseeno upošteva božja navodila, kar mu za vselej spremeni življenje.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilotna epizoda

  +

  Nekdanji profesor na univerzi Princeton Arthur Cochran slučajno prisostvuje vaji zbora vaške cerkvice in odkrije skupino pevcev, ki se ne ujemajo v več vidikih, ne samo v glasbenem. Čeprav so si različni, mogoče potrebujejo ravno takšno družbo.

  Naslednjič
  Nedelja 9 April ob 04:05
  Na Fox Life
 • 2

  Festival

  +

  Arthur ne upošteva lokalnih navad, za kar plača njegov zbor. Ginny se odloči, da zavoljo Casha ne bo kritizirala Wayna.

  Naslednjič
  Ponedeljek 10 April ob 04:05
  Na Fox Life
 • 3

  Ni časa za poražence

  +

  Arthur pomaga Ginny premagati tremo. Jax se znajde med Waynom in Dwaynom.

  Naslednjič
  Sobota 15 April ob 13:55
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Nedelja 16 April ob 04:05
  Na Fox Life
 • 4

  Sezona lova

  +

  Zbor se odloči upreti Arthurju in čeprav mu Ginny to odsvetuje, povabi Arthur Adamsa, glavnega v zboru, s sabo na vsakoletni lov srnjadi. Tudi Wayne vzame Casha na lov, da bi ga naučil, kako se obnašati kot moški.

  Naslednjič
  Nedelja 16 April ob 13:55
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Ponedeljek 17 April ob 04:05
  Na Fox Life
 • 5

  Večer za samske

  +

  Arthur skuša preprečiti, da bi mu Jeanin oče vzel bivalni čoln. Jax priredi večer za samske, na katerem Ginny in Dwayne končno spregovorita o nečem, kar je ves čas viselo med njima.

 • 6

  Noč čarovnic

  +

  Arthur pomaga Ginny, ki se na novem vodstvenem položaju ni počutila prijetno. Dwayne prekine dolgoletno tradicijo za noč čarovnic in Wayna zaskrbi, da se oddaljujeta.

 • 7

  Teden rivalstev

  +

  Pastor Magnus povabi zbor na nastop v cerkvi in Arthur se odloči, da mu bo pokvaril veselje z odličnim nastopom. V zbor sprejme pevko, ki jo Ginny sovraži, in Ginny stežka poje z njo.

 • 8

  Reševanje težav

  +

  Jax poprosi Arthurja, da popazi cerkev. K njemu pridejo farani z vedno večjimi težavami in Arthur je prepričan, da jim lahko namesto z vero pomaga z razumom. Jax ga poprosi tudi, da gre po Adama v bolnico, potem ko je prestal skrivnostno operacijo.

 • 9

  Zahvalni dan

  +

  Jax prepriča Arthurja, da se pridruži večerji zbora za zahvalni dan, na kateri iščejo pogrešan predmet v domovih pevcev. Adams povabi čednega delavca na večerjo, da bi tam spoznal Ginny, on pa ima drugačne načrte.

 • 10

  Srečen božič

  +

  Jaxa obiščejo karizmatični starši in Arthur mu pomaga pri soočenju s tem, da se od nekdaj počuti, kot da živi v njuni senci. Jax samozavestneje vodi svojo cerkev in zbor je pripravljen na božični nastop. Ginny in Wayne se skrivaj zapleteta.

 • 11

  Treba je znati odnehati

  +

  Arthur je v žiriji na vsakoletnem lepotnem tekmovanju in zelo se trudi, da se ne bi nagibal h Cashu, čeprav je Ginny pod velikim pritiskom. Jax razmišlja, ali naj Adams kaj ukrene glede govoric o propadu njenega zakona.

 • 12

  Pevski maraton

  +

  Arthurja nenapovedano obišče sodelavec iz Princetona,Tate, in Arthur ponovno premisli o svojem življenju tukaj. Zbor organizira pevski maraton, ki traja vso noč, da bi zbrali denar za sodelovanje na regijskem tekmovanju.

 • 13

  Regijsko tekmovanje

  +

  Arthur uživa v tem, da ima na regijskem tekmovanju zborov končno priložnost, da se maščuje svojemu dolgoletnemu tekmecu Magnusu. Potem pa se zgodi nekaj nepričakovanega.