V novem svetu

Sreda 20:00

Ne spreglejte zabavnih dogodivščin prav posebne družine. Od ponedeljka do petka ob 20.00.

00:30

Naslednje predvajanje na TV

 1. Sreda 17 Julij ob 10:10

  Voznik Eddie: Orlando (E11 - S05)

 2. Sreda 17 Julij ob 10:35

  Legenda 40 (E12 - S05)

 3. Sreda 17 Julij ob 20:00

  Veliki Mahjong (E13 - S05)

OPIS

V komediji o ameriških sanjah se 12-letni oboževalec hip-hopa Eddie s starši in brati iz kitajske četrti v Washingtonu preseli v predmestje Orlanda, kar je za družino priseljencev velik kulturni šok.

videoposnetki

Epizode

 • 1

  V novem svetu

  +

  Honey in Marvin praznujeta rojstvo otroka, Jessicina knjiga končno izide in Jessica komaj čaka branje v knjigarni v namen promocije knjige in boljše prodaje.

 • 2

  Roka na zibelki

  +

  Ko se Jessica ponudi, da bo pomagala izmučeni mladi mamici Honey s principom Zuo Yue Zi, Honey kmalu ugotovi, da bi 30-dnevno sledenje Jessicinim pravilom samo še poslabšalo njeno počutje.

 • 3

  Na noč čarovnic

  +

  Honey in Marvin vprašata Jessico in Louisa, če bi bila Marijina botra. Jessica se ponudi za varuško na noč čarovnic. Eddie dela na noč čarovnic v srhljivi trgovini, saj potrebuje denar za nakup avtomobila.

 • 4

  Voznik Eddie

  +

  Louis se odloči, da bo Eddie naučil dobro voziti, potem ko policist izreče neprimerno stereotipno kritiko na račun azijskih voznikov. Evan je ljubosumen, ko izve, da je babica na obisk povabila samo Emery.

 • 5

  Kitajske težave

  +

  Jessica in Lewis sta presrečna, ko izvesta, da se je v sosesko preselila kitajska družina - Elaine, Kulius in sin Horace. Jessica se takoj sproprijatelji z Elaine, Loius pa se dobi z Juliusom in Marvinom.

 • 6

  Podkriterij

  +

  Jessica je zaskrbljena, ko izve, da Eddiejev nadomestni učitelj za angleščino ne upošteva učnega načrta in poučuje učence na radikalno napreden način. Louis in Honey iščeta skupino, ki bi jima pomagala shujšati.

 • 7

  Kje so vsi rejci?

  +

  Louis je skrajno razočaran, ko izve, da Matthew Chestnut zapušča restavracijo, ker je dobil delo v Dolywoodu. Ponovno ponudi delo tudi Eddieju, a na koncu najame Eddijevega prijatelja Trenta.

 • 8

  Bratranec Eddie

  +

  Bitka med materjo in sinom se začne, ko Eddie pove Jessici, da želi božič preživeti s prijateljico Nicole v New Yorku. Jessica vztraja, da je tradicija pomembnejša in da mora praznovati z družino.

 • 9

  Samo midva

  +

  Louis in Jessica mislita, da sta zadela romantičen oddih za vikend, a kmalu ugotovita, da sta dejansko pristala v skupini, kjer pari rešujejo težave s pomočjo guruja Sheela.

 • 10

  Punco imaš

  +

  Evan ima dekle. Jessica se z zvezo ne strinja, ker misli, da bo Evan zdaj manj časa namenjal šoli in zato dobival nižje ocene. Eddie, Emery in Honey gredo skupaj v kino.

 • 11

  Voznik Eddie: Orlando

  +

  Eddie končno dobi vozniški izpit. Namesto da bi se zdaj počutil svobodnega, mora za mami opraviti nešteto opravkov. Bo končal pravočasno, da s prijatelji še ujame koncert?

  Naslednjič
  Sreda 17 Julij ob 10:10
  Na Fox Life
 • 12

  Legenda 40

  +

  Louis se po ogledu filma Legends of the fall navduši nad naravo, zato se za 40. rojstni dan odloči, da bo družino peljal na kampiranje. Zaprepadeni otroci ga hočejo odvrniti od ideje.

  Naslednjič
  Sreda 17 Julij ob 10:35
  Na Fox Life
 • 13

  Veliki Mahjong

  +

  Kitajsko novo leto je. Lees, Elaine, Julius in Horace so se vrnili. Elaine poskuša Jessici svetovati, kako naj izboljša odnos z babico Huang.

  Naslednjič
  Sreda 17 Julij ob 20:00
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Četrtek 18 Julij ob 02:30
  Na Fox Life
 • 14

  Kupidov lok

  +

  Na valentinovo ne vlada nikakršno romantično vzdušje. Jessica in Louis tekmujeta, kdo bo dal Evanu boljši nasvet, kako naj praznuje valentinovo z dekletom Sicily.

  Naslednjič
  Sreda 17 Julij ob 20:30
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Četrtek 18 Julij ob 02:50
  Na Fox Life
 • 15

  Bodi moški

  +

  Jessica spravi ravnatelja Hunterja ob živce, tako da se pretvarja, da je na službeni dolžnosti in sprašuje ravnatelja o njegovem delu. Ko izve, da so Evana v šoli zalotili, takoj okrivi Eddiejev slab vpliv.

  Naslednjič
  Četrtek 18 Julij ob 20:00
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Petek 19 Julij ob 02:30
  Na Fox Life
 • 16

  Trentina

  +

  Eddie začne hoditi s Trentovo sestro Tino, kar pa ogrozi njegovo prijateljstvo s Trentom. Evan pade na izpitu s telovadbe zaradi teka, a Jessica mu ne more pomagati, saj teče še slabše kot on.

  Naslednjič
  Četrtek 18 Julij ob 20:30
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Petek 19 Julij ob 02:50
  Na Fox Life
 • 17

  Čevlji so namenjeni hoji

  +

  Eddie je jezen, ko mu mama reče, da je premalo zrel, da bi šel na študentsko izmenjavo v Tajvan. Ko Jessica reče: Moja hiša, moja pravila, se preseli k Horacu v nov apartma, a kmalu podvomi v svojo odločitev.

  Naslednjič
  Petek 19 Julij ob 20:00
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Sobota 20 Julij ob 02:30
  Na Fox Life
 • 18

  Rancho Contento

  +

  Louis poskuša prepričati Jessico glede zgodnje upokojitve. Eddie poskuša postati boljši človek in ponovno osvojiti Tino. Da bi dobil kakšen dober namig, si celo ogleda TV-oddajo Seks v mestu.

  Naslednjič
  Petek 19 Julij ob 20:30
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Sobota 20 Julij ob 02:50
  Na Fox Life
 • 19

  Peklenska mamica

  +

  Jessica začne študirati, zato jo mora doma nadomeščati Evan. Eddie in Louis se spreta, ker si Eddie želi, da ga Louis obravnava kot zaposlenega in ne kot sina.

  Naslednjič
  Ponedeljek 22 Julij ob 20:00
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Torek 23 Julij ob 02:30
  Na Fox Life
 • 20

  Piflarsko opazovanje

  +

  Napeto ozračje med Evanom in Eddiejem postaja še bolj napeto, ko se začnejo Evanovi prijatelji družiti s sproščenim Eddiejem, zaradi česar Evan izpade še bolj zadrgnjen.

  Naslednjič
  Ponedeljek 22 Julij ob 20:30
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Torek 23 Julij ob 02:50
  Na Fox Life
 • 21

  Pod tajpejskim soncem

  +

  Eddie se vkrca na ladjo proti Tajvanu, kjer se bo udeležil študentske izmenjave, čeprav so mu starši povedali, koliko težav so imeli pred prvim vstopom v Ameriko. Kaj pa bi šlo lahko narobe?

  Naslednjič
  Torek 23 Julij ob 20:00
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Sreda 24 Julij ob 02:30
  Na Fox Life
 • 22

  Opravičilo ni potrebno

  +

  Huangovi so se ravno navadili na življenje brez Eddieja, ko ga mednarodni incident katapultira naravnost nazaj v Ameriko. Družina mora rešiti Eddiejeve težave, zaradi česar najdejo novo "hčerko".

  Naslednjič
  Torek 23 Julij ob 20:30
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Sreda 24 Julij ob 02:50
  Na Fox Life