Štiri poroke in pogreb

© 2019 MGM Television Entertainment Inc. and Universal Television LLC. All Rights Reserved.
Štiri poroke in pogreb

OPIS

Maya (Nathalie Emmanuel), mlada komunikacijska vodja za newyorško senatorsko kampanjo, prejme vabilo na poroko od nekdanje sošolke, ki zdaj živi v Londonu. Maya se odloči, da bo odpotovala v London in ponovno vzpostavila stike s starimi prijatelji in prijateljicami. Kmalu se znajde v samem središču njihovih življenjskih kriz. Odnosi so umetni in pokvarjeni, politični škandali prihajajo na dan, londonsko družbeno življenje je tarča posmeha, prihaja do ljubezenskih afer ... in seveda do štirih porok in enega pogreba.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Kash s K-jem

  +

  Maya se odpravi v London na poroko svoje najboljše prijateljice Ainsley. V mestu sreča stara prijatelja Craiga in Duffy ter se hitro znajde v središču njune življenjske krize.

 • 2

  Po razhodih

  +

  Maya in Ainsley se soočata s čustvi po končanih ljubezenskih razmerjih. Kash se preseli domov in sreča starega prijatelja.

 • 3

  Brez denarja

  +

  Ainsley mora trdno delati, da bi ohranila svoj posel. Maya se odloči, da si bo poiskala službo, a kmalu ugotovi, da bo težje pobegnila svoji preteklosti, kot si je predstavljala.

 • 4

  Zmagovalec dobi vse

  +

  Pogreb vzbudi v Mayi stara čustva. Haroon pritisne na Kash, naj razmisli o dogovorjeni poroki. Gemma sprejme težko odločitev glede starševstva. Duffy in Tabby naredila velik korak v svojem razmerju.

 • 5

  Ljubezenska koča

  +

  Craig postane obsedene z Zarinim resničnostnim šovom. Ainsley sreča zanimivo stranko, ki bi ji lahko pomagala rešiti posel, in strankinega groznega bivšega moža Bryca.

 • 6

  Luči, fotoaparat, poroka

  +

  Duffy najde ljubezensko pismo, ki mu da upanje. Kash pa premišljuje o naslednjem koraku s Fatimo.

 • 7

  Zvok glasbe

  +

  Maya se počuti krivo, ker mora zaradi dela komunicirati Ainsleyjinim bivšim. Andrew in Tony 2 ugotovita, da imata nepričakovano skupno točko.

 • 8

  Igralniška noč

  +

  Maya in Kash se spoznata za Ainsleyjinim hrbtom. Tony 2 ugotovi, da Andrew prihaja iz povsem drugačnega sveta.

 • 9

  Štirje prijatelji in skrivnost

  +

  Maya Ainsleyju ne more povedati za Kash. Gemmo je strah, da sta se z Duffyjem preveč zbližala, zato ga odpusti. Zara dobi idejo, kako se lahko Craig ponovno poveže s hčerko.

 • 10

  New Jersey

  +

  V zadnjem delu sezone je prišel čas za poroko, na kateri bi se lahko oddaljena skupina prijateljev končno spet srečala.