Riverdale

12+12+

promo

00:30

OPIS

Tretja sezona se začne z začetkom tretjega letnika, ko je družba prisiljena razmišljati o svoji prihodnosti. A ker je Hiram zdaj glavni na Southside, Archieju sodijo za umor, vznikajo pa tudi zapletene romance, gledalce čaka napet začetek sezone.

videoposnetki

Epizode

 • 1

  36. poglavje: Praznik dela

  +

  Porota začne razpravo glede primera umora in Archie ima nenavadno prošnjo glede tega, kako bi rad preživel zadnje poletne dneve. Betty se je po razgretem sporu z Alice prisiljena soočiti s svojimi težavami, Polly pa razkrije svoje temačne skrivnosti.

 • 2

  37. poglavje: Mladenič v zaporu

  +

  V gozdu odkrijejo nekaj grozljivega, zato se Jughead in Betty to odločita skupaj raziskati. Archie se navaja na svoje nove bivališče in Veronica mu želi prinesti nekaj, kar mu ga bo naredilo bolj domačnega.

 • 3

  38. poglavje: Kot je navedeno zgoraj

  +

  Zaradi sumljivih cestnih zapor zaprosi Veronica za pomoč Cheryl, Toni, Reggieja, Kevina in Josie, da bi šlo odprtje bara zagotovo po maslu. Betty in Jughead vsak po svoje preiskujeta nenavadne dogodke, ki so se zgodili v mestu.

 • 4

  39. poglavje: Polnočni klub

  +

  Betty se želi pogovoriti z Alice o igri vlog in Alice ne preostane drugega, kot da ji prizna, da jo je z mladim Fredom, FP-jem, Hermoine, Hiramom, Sierro, Penelope in Tomom igrala na začetku 90. let. In da jih odtlej vse preganja temačna skrivnost.

 • 5

  40. poglavje: Veliki pobeg

  +

  Veronica že več tednov ni uspela priti do Archieja, zato skuje nevaren načrt, kako ga bo spravila ven. Betty ugotovi, da je Jughead pri preiskavi igre šel predaleč, in bije bitko s časom, da bi ga rešila.

 • 6

  41. poglavje: Lovec na ljudi

  +

  Betty se sooči s starši, ki so sodelovali v Polnočnem klubu, in naredi korak naprej pri iskanju pravega kralja igre vlog. Veronica skuša dokazati, da je Archie nedolžen, in se znajde v težavah. Kevin pomaga Archieju popraviti situacijo.

 • 7

  42. poglavje: Mož v črnem

  +

  Archie odide na kmetijo zunaj mesta, kjer sreča Laurie Lake. Alice naredi vse, da bi zavarovala Betty pred kraljem igre vlog, potem pa se Betty sooči s staro sovražnico. Veronica izve, da je njen bar v težavah, in naredi nekaj zelo tveganega.

 • 8

  43. poglavje: Izbruh

  +

  Jughead in Archie se odpravita v Toledo obiskat Jugheadovo mamo Gladys in sestro Jellybean. Betty je vedno bližje resnici o igri vlogi, Veronica in Cheryl se spravita na Hirama, Hermoine in Penelope, potem ko še več študentov dobi napade.

 • 9

  44. poglavje: Brezizhodno

  +

  V Riverdalu zavlada po Hiramovem prevzemu oblasti zmešnjava, in potem ko se spravi na njen bar, začne Veronica voditi skupino, ki mu nasprotuje. Betty gosti ljudi, ki so zbežali iz prevzgojnega doma. Jughead se sooči s skupino pripadnikov tolpe.

 • 10

  45. poglavje: Tujec

  +

  Ker se bliža državni preizkus znanja, Alice in FP spodbudita Jugheada in Betty, naj prenehata preiskovati igro vlog in se raje osredotočita na pripravo na preizkus. A Alice gre predaleč in Betty se mora soočiti z nekom iz svoje preteklosti.

 • 11

  46. poglavje: Rdeča dalija

  +

  Skupina se trudi, da bi prišla do dna zadnje skrivnosti Riverdala. Betty poskuša ugotoviti, kdo je kriv za vrsto smrti v mestu.

 • 12

  47. poglavje: Nenavadno sporočilo

  +

  Med pripravami na poroko prejmeta Sierra in Tom zaskrbljujoče sporočilo, zaradi česar se mora klub ponovno združiti. Veronica in Reggie poskušata z drastičnimi ukrepi počistiti zmedo, ki sta jo sama ustvarila.

 • 13

  48. poglavje: Neuspel poskus

  +

  Veronica poskuša Hirama odvrniti od preprodaje mamil. Betty je zaskrbljena, ko se Alice odloči, da bo svoje obvezo popeljala na naslednji nivo.

 • 14

  49. poglavje: Hoja po žerjavici

  +

  Betty vzame stvari v svoje roke, ko izve, da se Farma zanima za nekoga v njenem ožjem krogu. Nadzor Hirama in Gladys nad Veronico je šel predaleč, zato se Veronica odloči izpeljati svoj načrt.

 • 15

  50. poglavje: Ameriške sanje

  +

  Gladys se pripravlja na 50. rojstnodnevno zabavo. Archie zaradi nepričakovanega srečanja ponovno pristane v svetu G&G, Betty pa dela načrt, da bi mu pomagala pri soočanju s preteklostjo.

 • 16

  51. poglavje: Velika zabava

  +

  Betty je vedno bolj živčna, ker se Evelyn vtika v mjuzikel in v življenja njenih prijateljev, Veronica pa izve slabe novice o svoji družini.

 • 17

  52. poglavje: Racija

  +

  Betty zadolži Cheryl, da pomaga pri vtihotapljenju v Farmo, Archie in Veronica pa pomagata zavezniku iz preteklosti. Hiram pove Veronici vzemirljive novice.

 • 18

  53. poglavje: Presenečenje

  +

  Archie prosi Veronico, naj mu pomaga priti v naslednje boksarsko tekmovanje, in hitro ugotovi, da je že preveč vpleten. Betty še zadnjič poskuša rešiti Alice iz primeža Farme.

 • 19

  54. poglavje: Boj se kosca

  +

  Archie se sooči z iztekom zadnjega boksarskega tekmovanja, Betty pa odkrije nekaj pomembnega iz Evelynine preteklosti. Josie sprejme pomembno odločitev glede svoje prihodnosti.

 • 20

  55. poglavje: Maturantska noč

  +

  Betty se odloči vzeti stvari v svoje roke, potem ko izve vznemirljive novice o očetu. Mary je zaskrbljena, ker hoče Archie v boksu še bolj napredovati.

 • 21

  56. poglavje: Temna skrivnost

  +

  Veronica prosi Mary in Archieja, naj ji pomagata odkriti, katero skrivnost Hiram že dolgo skriva. V Betty se porajajo vprašanja, potem ko je priča nenavadnim dejavnostim na Farmi.

 • 22

  57. poglavje: Preživetje noči

  +

  Archie, Betty in Veronica se po prejemu skrivnostnega povabila odločijo, da bodo skupaj poskušali premagati zlo iz njihove preteklosti. Zaradi Edgarjevega obvestila pride na Farmi do kaosa.