Riverdale

12+12+

Sobota 8 Junij 23:50

Novembra se premierno vracajo junaki serije Riverdale v drugi sezoni, 22.00

Sezona 2
00:30

Naslednje predvajanje na TV

 1. Sobota 8 Junij ob 11:10

  Prvo poglavje: Rob reke (E01 - S01)

 2. Sobota 8 Junij ob 23:50

  Prvo poglavje: Rob reke (E01 - S01)

 3. Nedelja 9 Junij ob 06:00

  Prvo poglavje: Rob reke (E01 - S01)

OPIS

Serija, posneta po stripu Archie, predstavlja prevratniški pogled na življenje v mestecu. V Riverdalu ni vedno vse tako, kot je videti. Na začetku novega šolskega leta se soočajo s tragično smrtjo vzornega srednješolca Jasona Blossoma.

videoposnetki

Epizode

 • 1

  14. poglavje: poljub pred smrtjo

  +

  Fredovo življenje visi na nitki po streljanju v okrepčevalnici. Archie se bojuje s čustvenimi posledicami tega, kar je videl. Veronica podpre Archieja in izve, da je njen oče Hiram v Riverdale prišel prej kot pričakovano.

 • 2

  15. poglavje: ponočnjaki

  +

  Strelec je še vedno na pohodu in prebivalci Riverdala so napeti. Betty skuša rešiti okrepčevalnico, ko zvedo, da jo bodo mogoče morali zapreti. Jughead skuša najti novega odvetnika za FP-ja.

 • 3

  16. poglavje: opazovalec v gozdu

  +

  Archieja jezi, ker pri preiskavi očetovega morilca ni nobenega napredka, zato vzame stvari v svoje roke in strelcu pošlje sporočilo. Veronica je presrečna, ker hoče Hiram začeti znova. Jugheada čaka prvi dan na srednji šoli Southside.

 • 4

  17. poglavje: mesto, ki se je balo sončnega zahoda

  +

  Archie skuša vzeti stvari v svoje roke, a pri tem izgubi nadzor. Župan McCoy skliče nujen sestanek občanov. Betty se znajde v središču vedno večje skrivnosti, zato je njen odnos z Jugheadom vedno bolj napet.

 • 5

  18. poglavje: tujec

  +

  Alie objavi vročekrven članek, zato se Jughead odloči vzeti stvari v svoje roke, da bi ohranil mir. Betty se za pomoč obrne na Archieja, Veronica pa v Riverdalu sprejme starega prijatelja Nicka St. Claira.

 • 6

  19. poglavje: odpornost na smrt

  +

  Zaradi akcije župana McCoya bi lahko prišlo do še večjih napetosti med Northsidom in Southsidom. Jughead in Archie skušata ustaviti nevarno zavezništvo. Betty se za pomoč obrne na Veronico.

 • 7

  20. poglavje: temačne zgodbe

  +

  V Riverdalu je še vedno napeto, ko jih nekdo v pismu nagovori, naj 48 ur ne zagrešijo nobenega greha. Jugheadovo in Archiejevo prijateljstvo je na preizkušnji, saj Penny Jugheada nepričakovano prosi, naj ji vrne uslugo.

 • 8

  21. poglavje: Hudičeva hiša

  +

  Jughead izve, da pride FP iz zapora. Z Betty mu priredita zabavo dobrodošlice, da bi mu tako olajšala prehod. Archie in Veronica naletita na prelomnico v zvezi, ko ju Jughead prosi, naj prevzameta preiskavo.

 • 9

  22. poglavje: tiha noč, smrtonosna noč

  +

  Veronica po iskanju božičnih daril odkrije ogromno skrivnost, ki ji jo Hiram prikriva. Cheryl je prava upornica in vzame stvari v svoje roke, ko ji Penelope reče, da si letos ne morejo privoščiti božičnih daril.

 • 10

  23. poglavje: džungla

  +

  Napetosti naraščajo, ko nenadoma zaprejo srednjo šolo in morajo Jughead ter ostali na srednjo šolo v Riverdalu. Veronica Hiramu in Hermonie zagotovi, da se še vedno strinja z načrtom.

 • 11

  24. poglavje: rokoborec

  +

  Sredi priprav na krajevno praznovanje Jughead intervjuja Tonijevega dedka in izve šokantne podrobnosti o Riverdalovi zgodovini. Betty odkrije bratove temačne skrivnosti, Veronica in Josie pa se med pripravami spreta.

 • 12

  25. poglavje: zlobni in božanski

  +

  Veronico skrbi, da je Archie mogoče izvedel preveč o skrivnih poslih njene družine. Archie je namreč pristal, da bo Hiramov "pripravnik". Chic Betty pomaga pri soočanju z njeno temačno platjo.

 • 13

  26. poglavje: srce na dlani

  +

  Betty za pomoč prosi Jugheada, saj se ji začnejo maščevati posledice nagle odločitve. Veronica organizira sestanek, saj je med Hiramom, FP-jem in Jugheadom vedno bolj napeto.

 • 14

  27. poglavje: hribi imajo oči

  +

  Hiram Veronici in Archieju predlaga, naj se čez vikend podata v hišico ob jezeru. Veronica povabi še Betty in Jugheada. Jughead ta čas izkoristi in skuša izvedeti, kaj vse ve Veronica.

 • 15

  28. poglavje: Krvavo bo

  +

  Ko Archie izve, da želi njegov oče kandidirati za župana, ga skrbi, da ni postal nova marioneta Lodgesovih. Betty in Kevin skušata ugotoviti, kaj Chic skriva. Cherly in Penelope preseneti Cliffordova skrivna oporoka. Jughead nekaj odkrije.

 • 16

  29. poglavje: Osnovne barve

  +

  Hiram razglasi svoje načrte, Jughead pa mu glasno nasprotuje. Veronica navkljub nasprotovanju staršev kandidira za predsednico študentskega sveta. Napetost med Fredom in Archiejem doseže vrhunec ob Maryjinem prihodu. Cheryl se boji za svojo varnost.

 • 17

  30. poglavje: Vedno bližje

  +

  Začne se bitka za župana Riverdala, v njihovi srednji šoli pa postaja vroče zaradi izbire študentskega sveta. Archie se postavi proti Hiramovim zaveznikom, ki so prišli delat težave. S prihodom gosta postane nevarno za Alice, Betty in Chic.

 • 18

  31. poglavje: Nepozabna noč

  +

  Producent srednješolskega muzikala Kevin dobi zlovešče pismo, zaradi katerega mora sprejeti težke odločitve. Jughead raziskuje, kdo jo je napisal. Napetost med Betty in Veronico narašča. Hiram pa spletkari, kako bo še bolj sprl Freda in Archieja.

 • 19

  32. poglavje: Zaporniki

  +

  V srednji šoli pride do incidenta in Archie vodi iskanje krivca. Medtem pride na dan šokantna skrivnost, ki vodi do nasilnega obračuna med Chicom, Jugheadom, Betty in Alice. Hermoine in Cheryl poskušata doseči odstop šerifa Kellerja.

 • 20

  33. poglavje: Senca dvoma

  +

  Bitka med Fredom in Hermoine za mesto župana postaja vedno bolj napeta, zato želi Hiram pridobiti novega zaveznika: šerifa Minetta. Po razkritju mračne skrivnosti se trudita Archie in Jughead pomiriti napetost med nogometno ekipo in mafijci.

 • 21

  34. poglavje: Sodna noč

  +

  Incident na šerifovi postaji povzroči vojno med severnim in južnim delom mesta in Archie in Jughead se znajdeta v največji bitki svojih življenj. Veronica odkrije nekaj groznega o Hiramu ravno takrat, ko se mu pride stari znanec maščevat.

 • 22

  35. poglavje: Krasni novi svet

  +

  Fred v anketah zaostaja za favoritom, zato mu Archie pomaga pri kampanji. Veronica ostaja en korak pred Hiramom, potem ko je odkrila njegovo zadnjo spletko. Cherly se osamosvoji od mame, FP pa preseneti Jugheada in nogometno ekipo.