Razkrivanje čarovnic

12+12+

Vampirji, demoni in čarovnice. Vse to od ponedeljka do petka ob 18.05.

00:30

OPIS

Serija, ki temelji na izjemno uspešni trilogiji Deborah Harkness, je drzen in romantičen triler, ki razkriva skrivnostni svet nadnaravnih bitij, ki se skrivajo pred ljudmi zaradi strahu, da bi jih uničili. Ta bitja so vampirji, čarovnice in demoni. Odlična zgodovinarka Diana Bishop je čarovnica, ki zanika svoje poreklo. Ko po nesreči odpre začaran starodavni zapis, se znajde v središču nevarnega dogajanja in sreča enigmatičnega genetika in vampirja Matthewa Clairmonta. Matthew hoče preprečiti uničenje bitij in pomagati najti knjigo, preden ta zaide v napačne roke. Med Diano in Matthewom se splete globoko razmerje, kar izziva stoletja stare tabuje in in ogrozi mir, ki zaenkrat vlada med vrstami.

videoposnetki

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Epizoda 1

  +

  Oxford, Anglija. Diana Bishop je strokovnjakinja za ameriško zgodovino in tudi čarovnica, ki se vrne učit na univerzo Oxford. Med raziskovanjem v knjižnici pa slučajno naleti na starodaven in čarobni zapis.

 • 2

  Epizoda 2

  +

  Diana je po soočenju z Matthewem odločena, da bo na Oxfordu normalno zaživela.

 • 3

  Epizoda 3

  +

  Diana je še vedno pod pritiskom čarovnic in se zateče k Matthewu, ki živi v starodavni podeželski hiši. Tam izve, koliko je Matthew v resnici star.

 • 4

  Epizoda 4

  +

  Diana in Matthew sta gosta Ysabeau De Clairmont, starodavni vampirki, ki pobija čarovnice. Ysabeau Matthewa opozori, da je njegova družina v nevarnosti, ker je zaljubljen v Diano.

 • 5

  Epizoda 5

  +

  Diana nekaj časa preživi v Franciji sama z Ysabeau, ki se jo na vso moč trudi prepričati, da ne bi bila več z Matthewem.

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Matthew se z ekipo kmalu zave Dianine usode in jo začne obupano iskati.

 • 7

  Epizoda 7

  +

  Diana in Matthew odpotujeta v Madison, in sicer v njen dom iz otroštva, kjer je bila takrat na varnem.

 • 8

  Epizoda 8

  +

  Po neverjetnem spopadu Juliette umre, Matthew pa umira. Diana mora uporabiti vse svoje moči in skleniti pakt z Boginjo.