Prevaranti

Nedelja 21:00

premiera 4. september @ 22.00

Sezona 1
01:00

Naslednje predvajanje na TV

 1. Nedelja 25 Februar ob 21:00

  V igri (E08 - S01)

 2. Nedelja 4 Marec ob 21:00

  Gospe in gospodje, doktor je tu (E09 - S01)

 3. Nedelja 11 Marec ob 21:00

  Vedno naprej, nikoli nazaj (E10 - S01)

OPIS

Serija spremlja Maddie, zapeljivo prevarantko. Moške in ženske pripravi, da se zaljubijo vanjo. Ko se poroči z žrtvami, pobegne z njihovim denarjem, ob tem pa poskrbi, da ne morejo na policijo.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Moja t. i. žena

  +

  Ezra Bloom misli, da se je poročil s svojo sanjsko žensko, dokler ne izve, da je njegova žena prevarantka, on pa njena zadnja žrtev.

 • 2

  Moja jajca, tepec

  +

  Maddie skuša osvojiti izbranca, toda privlači jo skrivnostni Patrick. Ezra in Richard ugotovita, da ni tako lahko biti prevarant, kot sta mislila.

 • 3

  Laži

  +

  Ezra, Richard in Jules odkrijejo sled, ki bi jih lahko popeljala do Maddie. Maddie zanima Patrick, kar vzbudi pozornost Maxa in Sally.

 • 4

  Cohen, Lenny Cohen

  +

  Ezra, Richard in Jules obiščejo Maddiejine starše. Sally odkrije nekaj, kar ima nevarne posledice. Maddie se približa Patricku, Lenny Cohen pa se pojavi in skuša vse urediti.

 • 5

  Je oderuh dober ali slab?

  +

  Ezra, Richard in Jules uživajo kot prevaranti in so vse bližje Maddie. Lenny Cohen (Uma Thurman) počisti Sallyjino packarijo. Maddie je obupana, ko ji Doktor da novo nalogo.

 • 6

  Koda Maddie

  +

  Patrick pripravi Maddie rojstnodnevno zabavo z nekaj presenetljivimi gosti. Max jo pride rešit. Richard odkrije nekaj šokantnega.

 • 7

  Eifflov stolp in bikinke

  +

  Na nepričakovani poti domov se Ezra znajde na križišču svoje prihodnosti. Maddiejin in Patrickov izlet je v enaki meri romantičen kot zavajajoč. Jules se sooči s svojo preteklostjo.

 • 8

  V igri

  +

  Ezra, Richard in Jules dajo Maddie informacije, ki ji spremenijo življenje. Maddie in Max skujeta načrt, da bi si rešila življenje, vendar potrebujeta pomoč nerode. Maddie in Patrick se pogovarjata o poroki.

  Naslednjič
  Nedelja 25 Februar ob 21:00
  Na Fox Life
 • 9

  Gospe in gospodje, doktor je tu

  +

  Ko se poroka bliža, se Maddie trudi držati načrta. Patrick se poskuša pogoditi z Ezro. Max uči Richarda skrivnosti obrti. Jules ima nepričakovano srečanje.

  Naslednjič
  Nedelja 4 Marec ob 21:00
  Na Fox Life
 • 10

  Vedno naprej, nikoli nazaj

  +

  Patrick in Maddie izrečeta usodni da, nato pa se začne dolgo pričakovani obračun med prevaranti in FBI. Ni povsem jasno, na čigavi strani je Maddie.

  Naslednjič
  Nedelja 11 Marec ob 21:00
  Na Fox Life