Preobrazba telesa s Khloe Kardashian

Revenge Body with Khloe Kardashian © 2018 E! Entertainment LLC. All Rights Reserved.
Preobrazba telesa s Khloe Kardashian

OPIS

Khloé Kardashian se vrača z 2. sezono oddaje, v kateri posameznikom pomaga, da postanejo najboljša različica sebe. Udeleženci bodo s pomočjo Khloé in strokovnjakov za trening, slog in lepoto premagali težave in postali svoj sanjski jaz.

Epizode

 • 1

  Laži in mamine težave

  +

  Ken je v otroštvu zelo trpel in tako si je ustvaril alterego, da bi se lažje spopadel s težavno preteklostjo. Khloé mu bo s pomočjo strokovnjakov pomagala odkriti, kdo dejansko je.

 • 2

  Nevidno dekle in življenje v laži

  +

  Hollywoodska publicistka Melissa se že dolgo bori s svojo težo. Vajena je tega, da je nihče ne opazi in da je v senci svojih strank. Khloé in srčkani trener slavnih Corey Calliet ji bosta pomagala zablesteti.

 • 3

  Model in generična baba

  +

  Kelsey Rose je doživela prometno nesrečo, po kateri se tri mesece ni mogla premikati. Tako je morala pozabiti na svojo manekensko kariero. Khloé ji pomaga s fitnes gurujem Gunnarjem Petersonom in Ashley Graham.

 • 4

  Izgubljena identiteta in brez poljuba

  +

  Shayla je pristala na dnu, ko je pri 35 letih ugotovila, da njen oče dejansko ni njen oče. Khloé ji pomaga ugotoviti, kdo je v resnici.

 • 5

  Prenajedanje in narednik

  +

  Crysta se prenajeda, ker v zvezi ni srečna. Khloé ji pomaga. Se bo Crysta odločila, da je njen fant pravi zanjo, ali pa bo zaživela brez njega?

 • 6

  Tigrovo oko in druga ženska

  +

  Chad in Alison sta se pravkar poročila in hočeta kmalu imeti otroke. Zato hočeta oba postati zdrava. Allison mora shujšati, Chad pa se mora zrediti.

 • 7

  Kraljica izgovorov in pop zvezda

  +

  23-letna Nicole ima v družini sladkorno bolezen in srčne bolezni, zato se jim hoče izogniti. Tako se poda na popotovanje, ki ji bo rešilo življenje.

 • 8

  Čuden par in bivši

  +

  Chad in Alison sta se pravkar poročila in hočeta kmalu imeti otroke. Zato hočeta oba postati zdrava. Allison mora shujšati, Chad pa se mora zrediti.