Preobrazba telesa s Khloe Kardashian

Od ponedeljka do petka ob 13.50.

Sezona 3
00:30

OPIS

Vsi vemo, kako je biti zavrnjen, prezrt in premalo cenjen. Serija da ljudem, ki so bili zavrnjeni ali odpuščeni, priložnost za maščevanje.

Epizode

 • 1

  Rad me imej takšno, kakršna sem

  +

  Khloé se poistoveti z udeleženci oddaje, ki hujšajo. True je rodila pred komaj tremi meseci, a je že nazaj in svojo zgodbo deli s svojo mamo Kris Jenner.

 • 2

  Dvojčici in brat, ki ga ustrahujejo

  +

  Dvojčici Ashley & Amber sta starše izgubili že v najstniških letih in sta v hrani iskali oporo. Logana pa je že kot otroka ustrahoval brat, ker je bil debel.

 • 3

  Amy in kako postati mišičast

  +

  Amy in njeno hčer so nagnali z vlakca v zabaviščnem parku, ker sta predebeli. To je bila zanjo budnica. Eddieja pa je fant varal in se je začel sramovati svojega telesa.

 • 4

  Lačna ljubezni in borec

  +

  Kay se upira ljubezni, odkar jo je mož zapustil komaj dva tedna zatem, ko sta izgubila še nerojenega otroka. Tolažila se je s hrano, zdaj pa ji bo Khloé pomagala.

 • 5

  Vdova in hollywoodska živina

  +

  Carolina je pred dvema letoma v prometni nesreči izgubila ljubezen svojega življenja in se od takrat zredila za 15 kg. Sean pa se boji biti ranljiv in odkrit glede svoje spolne usmerjenosti.

 • 6

  Čustveno prenajedanje in plesalka

  +

  Hayley se že vse življenje boji očeta in se tako tolaži s hrano. Annie pa je oče nenadoma umrl in se ravno tako tolaži s hrano. Tudi svoje plesne sanje je pustila za sabo.

 • 7

  Samohranilka in razočaranje od hčerke

  +

  Terra je v osmem mesecu nosečnosti izvedela, da jo fant vara. Svoja čustva je potlačila s hrano. Alexandra je počela isto, a zaradi travmatičnega dogodka v srednji šoli.

 • 8

  Mama in hči ter odvisnica od sladkorja

  +

  Allison iz druge sezone se vrača, ker se je soočila s svojo preteklostjo. Tokrat se bo hujšanja lotila s svojo mamo Kim. Ariel pa je bila od nekdaj debelušna in opaža, da slabe navade prenaša tudi na svojo hčer.