Postaja 19

12+12+
Station19 © 2017 American Broadcasting Companies, Inc. All rights reserved.
Postaja 19

OPIS

Nova serija izvršnih producentov Talentov v belem, Škandala in Kako se izmazati z umorom govori o junaških gasilcih 19. postaje v Seattlu, ko tvegajo življenje na delu in doma. Pogumni moški in ženske so kot družina in skupaj režujejo življenja.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Zagata

  +

  Ko se ekipa odzove na požar v stanovanju, se Pruitt poškoduje in vodstvo postaje je v nevarnosti, zato Andy Herrera prevzame vajeti. Rekrut Ben Warren je skalpel zamenjal za nov začetek, a mu ni lahko, saj so nujni primeri drugačni kot v bolnišnici.

 • 2

  Neviden

  +

  Ker Pruitta ni, Andy in Jack skušata sodelovati, avtomobilska nesreča na podeželski cesti pa ogrozi žrtve in gasilce.

 • 3

  Ustavi plamen

  +

  Ko prispe Frankel, Jack začne prvo izmeno kot eden izmed šefov in se še naprej daje z Andyjem. Pruitt težko uboga zdravnikova navodila in se vrne na postajo, kjer dela v administraciji. Ekipa se odzove na požar pri JJ doma in na zabavo ob bazenu.

 • 4

  Ponovno prižgan

  +

  Andy in Jack se ne strinjata o izdatkih postaje. Gasilcise odzovejo na požar v novem penzionu; Ryan pa pokliče Mayo, ko izve, da je njen brat v težavah.

 • 5

  Šok za sistem

  +

  Miranda Bailey obišče Bena v službi in spozna njegove sodelavce. Večina se jih odzove na prometno nesrečo, Andy in Maya pa morata na prvo skupno zasedo.

 • 6

  Skupaj smo močnejši

  +

  Andy, Jack in še 18 kandidatov gre na preizkus za eno mesto šefa Postaje 19. Travis je začasen šef, Andy in Jack pa sta za en dan odsotna; Ben se sooči z Vic in njenimi strahovi.

 • 7

  Naj gori

  +

  Ryan se pridruži treningu za primer katastrofe in z Jackom postaneta preveč tekmovalna. Pruittovo zdravje se poslabša, Andy pa mu stoji ob strani. Gasilci in policija se odzovejo na požar v trgovskem središču, zato morata Jack in Ryan sodelovati.

 • 8

  Vsaka sekunda šteje

  +

  Ripley vpraša vse člane, ali naj šef postane Andy ali Jack. Zabava na avtobusu se konča s katastrofo; Pruitt pa nadaljuje zdravljenje.

 • 9

  Vrela škatla

  +

  Nekaj dni pred razglasitvijo novega vodje Pruitt Andyja opozori, naj ne bo razočaran nad izborom. Ekipa je ujeta v garaži goreče hiše in ogrožena so mnoga življenja.

 • 10

  Nisem tvoj junak

  +

  Ben doseže nov mejnik v karieri in zato mu ekipa nekaj podari. Potekajo še zadnji razgovori s kandidati za vodjo, a medtem ekipo pokličejo na pomoč. Zagorelo je v nebotičniku.