Obnova ali prodaja doma v Vancouvru

Janis Nicolay photography 2011
Obnova ali prodaja doma v Vancouvru

OPIS

Oddaja še naprej spremlja pare, ki se morajo odločiti med tem, ali bodo svoj dom na veliko obnovili ali pa bi raje kar poiskali novega. Pri tem jim pomagata oblikovalka Jillian Harris in uspešen nepremičninski posrednik Todd Talbot.

Epizode

 • 1

  Joanna & Derek

  +

  Derek z družino rad živi blizu svojcev, a ni zadovoljen s svojim domom. Ni mu všeč, da je tako temačno, zato prosi Todda, naj mu najde stanovanje z bolj odprtimi prostori. Žena Joanna upa, da bo Jillian naredila njihov dom živahnejši in svetlejši.

 • 2

  Anastasia & Nimira

  +

  Nimiri je všeč njen poseben dom z dnevno sobo v stilu britanskega bara, Anastasia pa si želi bolj usklajenega interierja. Zdaj bi si par rad ustvaril družino, zato je pravi čas za spremembo.

 • 3

  Julie & Bernard

  +

  Julie se še ni pripravljena ločiti od svojega zastarelega doma v soseski, popolni za družino, Bernard pa misli, da je stanovanje premajhno za njiju in pet otrok.

 • 4

  Lorraine & Geoff

  +

  Lorraine ima zelo rada svoj dom, ki je zadaj povezan s parkom, čeprav razpada. Geoff pa si želi novega stanovanja, zdaj ko bosta imela prazno gnezdo, in želi si, da mu ni več treba vsak vikend popravljati stvari.

 • 5

  Belinda & Sam

  +

  Sam in Belinda imata zelo rada svojo sosesko in neverjetno dvorišče, s hišo pa imata težave. Belinda si želi nove hiše, Sam pa se še ni pripravljen ločiti od njunega doma, zato stavi na Jillianino pomoč.

 • 6

  Penny & Chuck

  +

  Penny se je pred več kot 20 leti preselila v hišo Chuckove družine, a se ji nikoli ni zares zdelo, da je to tudi njen dom. Upa, da jima bo Todd našel nov domek, Chuck pa si ne more predstavljati, da bi zapustil to hišo.

 • 7

  Donna & Rick

  +

  Rick je ob poroki prepričal Donno, da se preselita v sosesko njegovega otroštva. Osem let in tri otroke kasneje je Donna pripravljena na to, da se preselita v večjo hišo, Rick pa ne želi zapustiti svojega doma.

 • 8

  Lisa & Chris

  +

  Lisa in Chris sta se spoznala med služenjem v vojski, se poročila in si kupila hišo v mestu, a sta si lahko privoščila le nekaj majhnega. Chrisu je vseeno zelo všeč soseska, Lisa pa bi se rada preselila na podeželje, kjer rada jezdi.

 • 9

  Cindy & Chris

  +

  Cindy in Chris rada gostita prijatelje, a njuna hišica jima pri tem pogosto predstavlja izziv. Chris se želi preseliti, Cindy pa bi raje videla, da jima Jillian pomaga prenoviti hišo.

 • 10

  Alice & Jim

  +

  Alice, Jim in njune štiri odrasle hčere se počutijo natlačeni v svojem domu v predmestju. Jim si želi preseliti, Alice pa misli, da ima hiša potencial za prenovo, poleg tega pa želi ostati v tej soseski.

 • 11

  Stephanie & Darrell

  +

  Ko sta Stephanie in Darrell prvič kupovala dom, jima je bila važna le lokacija. Nekaj let kasneje pa je Stephanie ugotovila, da jo hiša spravlja ob pamet, zato se želi preseliti. Darrell pa meni, da bo prenova dovolj, da dobita svojo sanjsko hišo.

 • 12

  Talia & Travis

  +

  Ko sta Talia in Travis kupila sto let staro hišo, sta bila prepričana, da jo lahko spravita v red. Zdaj pa se pripravljata na prihod novega otroka in neurejen dom ju spravlja ob živce. Talia bi se rada preselila.

 • 13

  Mike & Michelle

  +

  Michelle in Mike sta želela živeti v točno določeni soseski in zato sta se bila pripravljena sprijazniti z malo manj idealno hišo. Potem ko jima je poplavilo klet, se želi Michelle čim prej izseliti.

 • 14

  Jessica & Derek

  +

  Jessica in Derek sta bila zelo zadovoljna s svojo hišo, potem pa sta se jima rodili dvojčici. Jessica je na koncu z živci in hoče čim prej drugam, Derek pa se še ni pripravljen izseliti.

 • 15

  Dawn & Brian

  +

  Dawn in Brian sta pri kupovanju hiše dala prednost zunanjosti kot notranjosti. Brian se je potrudil, da je njuno dvorišče res prekrasno, v hiši pa je stanje daleč od popolnega.

 • 16

  Lyanne & Chris

  +

  Lyanne in Chris imata rada sosesko, v kateri sta odraščala, a njuna hiša postaja premajhna za vedno večjo družino. Lyanne prosi Todda, da ji pomaga najti nov dom, Chris pa je prepričan, da mu bo Jillian pomagala prenoviti hišo.

 • 17

  Karen & Ian

  +

  Karen in Ian sta živela po vsem svetu, potem pa sta se odločila ustaliti v idilični hiši na samem s pogledom na morje. Zdaj pa ima Karen dovolj dolge vožnje v službo.

 • 18

  Cathy & Peter

  +

  Cathy se je pred dvema letoma preselila v Petrovo stanovanje, ki je najprimernejše za samske moške, zato se ni v njem nikoli počutila domače. Zato se želi odseliti, Peter pa bi raje videl, da prostor obnovita.

 • 19

  Alia & David

  +

  Alia in David sta pred tremi leti kupila svoj domek v predmestju s pomočjo staršev. Že večkrat sta ga obnovila, a ju čaka še veliko dela. Alia ima dovolj in se hoče odseliti.

 • 20

  Candice & James

  +

  Candice in James sta kupila prikupen domek po poroki pred šestimi leti. Na hiši je bilo treba veliko postoriti, a James je v tem užival. Vseeno pa ima Candice dovolj, saj James nikoli zadovoljivo ne zaključi tega, kar začne.

 • 21

  Lisa & Derek

  +

  Lisa, Derek in njuna dva otroka, Conor in Ruby, so natlačeni kot sardele. Lisa ima dovolj bivališča s samo eno kopalnico in brez sobe, v kateri bi lahko gostila prijatelje. Derek pa še ni obupal nad njuno hišico.

 • 22

  Debora & Paul

  +

  Paul obožuje domove z veliko zgodovine. Njegova žena Debora pa noče živeti v muzeju, rada bi bila v modernejši hiši. Paul kot rešitev vidi obnovo.

 • 23

  Meg & Neal

  +

  Meg in Neal bosta kmalu ostala sama v veliki hiši, saj se otroci selijo od doma. Meg ima dovolj čudne razporeditve prostorov in spalnice v slogu 80. let, Nealu pa je njuna čudaška hiša zelo pri srcu.

 • 24

  Sabrina & Kevin

  +

  Sabrina se je takoj zaljubila v hišico, ki jo je odkrila v četrti, v kateri je odraščala. Kevin se je strinjal, da jo kupita, čeprav je sploh ni videl. Zdaj pa ima zaradi plesni, nepraktične razporeditve in uhajanja vode dovolj.

 • 25

  Rachelle & Tim

  +

  Timu 50 let stara hiša nikoli ni bila najbolj pri srcu, saj ima samo eno kopalnico, nepraktično razporeditev prostorov in razpadajočo kuhinjo. Rad bi se odselil. Rachelle pa še ni obupala nad njunim domom.

 • 26

  Vivian & Don

  +

  Ko sta Vivian in Don kupila 80-letno prikupno hišo, se jima je zdela kot popoln dom. A štiričlanska družina je razporejena po treh nadstropjih, uporabljajo pa lahko samo kopalnico ob spalnici, zato ima Vivian dovolj.