Mladi in lačni

Sreda 5 Avgust 14:45

teaser

Sezona 3
00:30

Naslednje predvajanje na TV

 1. Sreda 5 Avgust ob 14:45

  Mladi in udarec (E01 - S05)

 2. Četrtek 6 Avgust ob 05:40

  Mladi in udarec (E01 - S05)

 3. Četrtek 6 Avgust ob 14:45

  Mladi in valentinovo (E02 - S05)

OPIS

Vse se spremeni, ko trčita svetova mladega premožnega podjetnika, Josha, in živahne mladenke, Gabi, ki jo je Josh najel za osebno kuharico. Po nerodni strastni noči ne vesta, ali bi se vedla, kot jima narekujejo čustva, ali ostala profesionalna.

Epizode

 • 1

  Mladi in udarec

  +

  Gabi in Josh se trudita vsem dokazati, da njuna čustva ne bodo ovira pri novem dogovoru "prijatelja z ugodnostmi". Yolandin namen, da ubere bližnjice pri delu, se konča s katastrofalnimi zapleti za Elliota in še bolj za Josha.

  Naslednjič
  Sreda 5 Avgust ob 14:45
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Četrtek 6 Avgust ob 05:40
  Na Fox Life
 • 2

  Mladi in valentinovo

  +

  Gabi in Josh menita, da njuno neobvezno razmerje pomeni, da lahko preskočita dan ljubezni. Nato sta oba prepričana, da bo drugi prinesel darilo, in zgrabi ju panika. Zmedena glede Josha se Gabi po nasvet obrne na sosedo.

  Naslednjič
  Četrtek 6 Avgust ob 14:45
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Petek 7 Avgust ob 05:40
  Na Fox Life
 • 3

  Mladi in Kiki

  +

  Prizadevanje Gabi in Josha, da bosta pazila na razvajenega psa življenjskega guruja, se izjalovi. Elliot poskuša okrog prinesti Sofio in Yolando, ko mu padejo v vodo načrti za dobavo VIP koncertnih vstopnic.

  Naslednjič
  Petek 7 Avgust ob 14:45
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Sobota 8 Avgust ob 05:40
  Na Fox Life
 • 4

  Mladi in Joshev oče

  +

  Joshev oče Matt prvič pokliče sina in predlaga, da se srečata. Josh ga zavrne, saj meni, da od njega hoče samo denar. Gabi vzame stvari v svoje roke. Pripravi srečanje z Mattom, da bi odkrila njegove prave motive.

  Naslednjič
  Ponedeljek 10 Avgust ob 14:45
  Na Fox Life
 • 5

  Mladi in softball

  +

  Josh se trudi zbližati z očetom Mattom, vendar težko najdeta skupno točko. Gabi posreduje in pripelje Matta na Joshevo tekmo softballa. Toda Josh nadomešča igralca v Elliotovi ekipi na gejevski softball ligi, zato Matt o sinu dobi napačen vtis.

 • 6

  Mladi in zapečkarski

  +

  Sofia je navdušena, ko ji šef podari rabljen kavč. Meni, da to pomeni skorajšnje napredovanje. Gabi kavč sovraži in ga skrivaj proda. Sofia je bolj jezna, kot je gabi pričakovala, zato hoče vse popraviti. Elliot zvleče Yolando v skupino za hujšanje.

 • 7

  Mladi in poročne družice

  +

  Gabi in Sofia sta jezni, ko slišita, da zoprna prijateljica iz srednje šole, Lizette, pripravlja razkošno poroko z vsemi plačanimi stroški za svatbo. Ker si obupno želita na počitnice, skujeta načrt, kako bosta postali njeni družici.

 • 8

  Mladi in Vegas, srček

  +

  Gabi je potrta zaradi rojstnega dne, tudi ko ugotovi, da z si go. Wilson delita posebni dan. Ko Gabi izve, da je ga. Wilson obljubila, da se bo z nekdanjim fantom srečala v Vegasu, se odloči, da je izlet v Mesto greha popolno zdravilo za otožnost.

 • 9

  Mladi in prijem

  +

  Prijateljska zveza z ugodnostmi med Gabi in Joshem je ogrožena, ko eden od njiju nekoga spozna. Elliot se bori z veverico, ki jo najde v Joshevem stanovanju, le da mu nihče ne verjame, da je veverica resnična. Sofia napiše prvi članek za Clik'd.

 • 10

  Mladi in amnezija

  +

  Gabi je zgrožena, ko se je Josh ne spomni po udarcu v glavo. Še posebej, ker se očitno spomni vseh drugih. Pa ravno ji je hotel povedati nekaj pomembnega. Gabi uprizori njuno prvo srečanje v upanju, da bo spodbudila njegov spomin.

 • 11

  Mladi & Gabi

  +

  Gabi in Josh uživata ob svojem uradnem statusu. Elliota in Yolando skrbi zaradi sprememb. Josh ugotovi, da ima Gabi rada nered.

 • 12

  Mladi & peto kolo

  +

  Josh naheca Sofio. Gabi misli, da Sofia ni našla pravega. Elliot Yolando prosi za ljubezenski nasvet.

 • 13

  Mladi & komunikacija

  +

  Josh hoče Gabi dopovedati, da rabi malo prostora, ne da bi jo pri tem prizadel. Yolanda in Elliot skušata slavnega soseda.

 • 14

  Mladi & šlatanje

  +

  Gabi zgrabi panika zaradi Josha. Elliot in Yolanda skušata dobiti vstopnice za koncert Bruna Marsa. Sofia začne delati kot šoferka.

 • 15

  Mladi & Mehika

  +

  Ko Gabi pozabi Sofiijn rojstni dan, organizira vikend v Mehiki, Josh pa ostane doma, ker gre na operacijo oči.

 • 16

  Mladi & Mehika: drugi del

  +

  Gabi bi rada Sofijinega novega fanta pretihotapila iz Mehike, a jo zasačijo.

 • 17

  Mladi & terna

  +

  Gabi in Sofia imata zdaj fanta in vse je super, dokler ne ugotovita, da sta fanta preveč tekmovalna.

 • 18

  Mladi & motor

  +

  Gabi in Josh se dajeta, ker Gabi dobi motor, Josh pa ji ne dovoli, da bi ga vozila.

 • 19

  Mladi in čarobni

  +

  Josh se končno odloči Gabi povedati skrivnost – čarodej je. Sofia se fantu boji predstaviti strogo babico. Yolandinega dopisovalca bodo izpustili iz zapora in bi se rad dobil z njo.

 • 20

  Mladi in na jahti

  +

  V finalni epizodi Josh klapo povabi na izlet z novo jahto, kjer se Gabi ujame z ladijskim kuharjem. Sophia fanta narobe razume, Elliot in Alan pa spoznata spogledljivo strežnico.