Kraljice kričanja

12+12+
© Fox and its related entities. All rights reserved.
Kraljice kričanja

Naslednje predvajanje na TV

 1. Torek 20 Avgust ob 03:15

  Novi pacienti (E05 - S02)

 2. Sreda 21 Avgust ob 03:15

  Darovanje krvi (E06 - S02)

 3. Četrtek 22 Avgust ob 03:15

  Dlan (E07 - S02)

OPIS

V drugi sezoni nas spet čaka smešen skrivnostni umor, vendar na novi lokaciji. Tokrat se bo zgodba odvijala v bolnišnici, kjer proučujejo najbolj nenavadne zdravstvene primere.

Epizode

 • 1

  Naj se kričanje spet začne

  +

  Več let po umorih v Kappa House Dean Munsch kupi zapuščeno bolnišnico. Dean najame kirurga Dr. Brocka Holta in Dr. Cassidy Cascade ter študenta medicine Zaydaya Williamsa. Skrivnosti bolnišnice se začnejo razkrivati, pojavi se novi morilec.

 • 2

  Bradavice in podobno

  +

  Novi pacient pride v bolnišnico v upanju, da bo dobil zdravilo, namesto tega pa najde simpatijo. Chad se vrne, da bi spet osvojil Chanel in razkrije temno skrivnost Brocka. Po še enem srečanju z morilcem Munsch prosi za pomoč agentko FBI.

 • 3

  Darovalci dlani

  +

  Dean Munsch je odločena, da bo odkrila, kdo je morilec. Denise in Chanel podvomita o Hester. Chad obtoži Brocka, da je morilec in Chanel predlaga nekaj šokantnega.

 • 4

  Žalost ob noči čarovnic

  +

  Po zadnjem napadu so vsi šokirani in žalostni, zato Dean, Denise in Hester skujejo načrt. Morilca nameravajo ujeti na zabavi ob noči čarovnic v bolnišnici.

 • 5

  Novi pacienti

  +

  Po srhljivih dogodkih na noč čarovnic mora Dean Munsch obvestiti policijo o umorih. Posledično dobijo veliko novih pacientov.

  Naslednjič
  Torek 20 Avgust ob 03:15
  12+12+
  Na Fox Life
 • 6

  Darovanje krvi

  +

  Po prihodu novih pacientov Dean Munsch in Chanel organizirata krvodajalsko akcijo. Sestra Hoffel pa začne uresničevati načrt maščevanja.

  Naslednjič
  Sreda 21 Avgust ob 03:15
  12+12+
  Na Fox Life
 • 7

  Dlan

  +

  Dean Munsch hoče ohraniti dober ugled bolnišnice pri novinarjih, zato zaupa tvegano operacijo dr. Holtu. Chanel prisili Cassidy, da gre na psihološki test.

  Naslednjič
  Četrtek 22 Avgust ob 03:15
  12+12+
  Na Fox Life
 • 8

  Zlatolaska, Zlatolaska

  +

  Moški, ki ga je Dean Munsch nekoč poznala, se prijavi v inštitut C.U.R.E., da bi jo spet osvojil. Ljubosumni Brock zato še bolj podvomi o svoji zvezi s Chanel.

  Naslednjič
  Petek 23 Avgust ob 03:15
  12+12+
  Na Fox Life
 • 9

  Ljubim D

  +

  Chanelovi so navdušeni, ko njihov televizijski idol, dr. Scarlett Lovin, obišče inštitut C.U.R.E. Hester skliče srečanje z zelenim zlobcem, ko morilec uresniči njen končni načrt.

  Naslednjič
  Sobota 24 Avgust ob 03:15
  12+12+
  Na Fox Life
 • 10

  Izsušite močvirje

  +

  Zeleni zlobec začne uresničevati maščevalni načrt, Hester pa naredi drzno potezo, da bi si zagotovila prihodnost. Brock opravi nevarno operacijo, da bi Dean Munsch rešil življenje.

  Naslednjič
  Torek 27 Avgust ob 03:15
  12+12+
  Na Fox Life