Kraljeva družina

Petek 29 December 23:50

12+12+
The Royals © 2016 Lions Gate Entertainment Inc. All Rights Reserved.
Kraljeva družina

Naslednje predvajanje na TV

 1. Petek 29 December ob 23:50

  Vstani in se razkrij (E01 - S01)

 2. Ponedeljek 1 Januar ob 10:05

  Vstani in se razkrij (E01 - S01)

 3. Ponedeljek 1 Januar ob 17:10

  Vstani in se razkrij (E01 - S01)

OPIS

Kraljeva družina spremlja življenja izmišljene britanske kraljeve družine v svetu, kjer si lahko privoščijo vse, a ima vse tudi svojo ceno. Ko kralj Simon napove konec monarhije, preračunljiva kraljica Helena stori vse, da bi ostala na oblasti.

Epizode

 • 1

  Obujamo spomine

  +

  Kraljeva družina se vrača po smrti kralja Simona. Liam išče mir v sumljivih krajih, medtem pa se izkaže, da je prince Robert živ.

 • 2

  Od narave do večnosti

  +

  Kraljica Helena skupaj s svojim komornikom pripravi načrt, kako dobiti dokaze o tem, kdo je oče princa Liama in princese Eleanor. Liam začne znova graditi svoj odnos z Jasperjem, medtem ko Jasper in Eleanor razmišljata o svoji prihodnosti.

 • 3

  Ja, tu je mazilo

  +

  Helena zboli in se zasvoji z resničnostno televizijo. Pravi oče Liama in Eleanost pride na dan v času, ko se princ in princesa osredotočata na osebne zveze.

 • 4

  Smrt našega ljubega (pokojnega) brata

  +

  Jasper in Eleanor nadaljujeta s svojo zvezo, medtem ko ima Liam težave. Kralja Cyrusa obišče njegova preteklost, medtem ko v palači pripravijo tiskovno konferenco, kjer objavijo pretresljivo novico.

 • 5

  To urejat sem prišel na svet

  +

  Večer pred javnim nastopom družini grozi, da bo o njihovih težavah obveščena javnost. Beck se vrne v palačo zaradi Eleanor. Spre se z Jasperjem.

 • 6

  Več kot nečak, pa precej manj ko drag

  +

  V palači je božič. Liam pošlje uslužbence domov, zato se mora družina znajti sama. Helenino zavlačevanje ima nepričakovane posledice.

 • 7

  Na slikah sta upodobljena dva brata

  +

  Kraljeva družina se pripravlja na ples. Vsak član družine nastopi na avkciji za dobrodelne namene. Cyrus začne uresničevati svoj načrt.

 • 8

  Na zunaj čisto tak kot rajni kralj

  +

  Jasper skuša skleniti dogovor in z njim zavarovati svojo preteklost in prihodnost. Helena gre na romantičen izlet v Pariz.

 • 9

  No, zbogom, vrli vojak

  +

  Eleanor in Helena razmišljata o romantičnih povabilih. Svet odloča o tem, kdo bo pravi kralj Anglije, Jasper pa zaupa Liamu informacije o monarhiji.

 • 10

  Dolžnost pri kronanju

  +

  Liam se znajde na nepričakovanih krajih. Heleni poči srce zaradi nedavne izgube. Jasper izpelje zadnjo potezo, da bi dobil Eleanorino srce. Po zgodovinskih spremembah ne bo nikoli več enako.