Klub srečnih ločenk

premiera 12. februarja ob 22:55

12+12+
Girlfriends’ Guide to Divorce © 2014 Universal Network Television LLC. All Rights Reserved.
Klub srečnih ločenk

OPIS

Zgodba spremlja uspešno pisateljico knjig za samopomoč, ki prikriva dejstvo, da z možem ne živita skupaj, in skuša živeti kot samska ženska. Postavi se na stran ločenih prijateljic in tako dobi nekaj izkušenj, ki ji spremenijo življenje.

Epizode

 • 1

  776. pravilo: Mačka je vedno na strehi

  +

  Abby in Barbara skušata promovirati svojo novo spletno stran. Delia sprejme resen pravni primer, Phoebe pa se znajde v dveh družbenih krogih.

 • 2

  10. pravilo: Samo preživi

  +

  Abby in Barbara se še vedno prepirata zaradi velikih finančnih odločitev. Abby razmišlja o stari simpatiji in svetuje hčerki, naj ne postane spolno aktivna z novim fantom. Zaradi Gemme Phoebe obišče JD-ja. Delia in Paul popeljeta službeni odnos na novo raven.

 • 3

  706. pravilo: Dovoli jim jesti kolačke

  +

  Abby mora zaradi družine oditi iz mesta, zato mora Barbara sprejeti težke odločitve. Jo in Delia skušata prikriti odkritja druga pred drugo. Phoebe premleva o življenjskih spremembah.

 • 4

  49. pravilo: Naj sveti

  +

  Prijateljice so ob Abby, ko načrtuje mamin pogreb. Abbyjin brat se spet poveže s Phoebe. Delia in Jo sta še sprti zaradi Alberta. Abby preseneti bivša simpatija.

 • 5

  930. pravilo: Načrtuje nove načrte

  +

  Abby se vrne. Niso ji všeč spremembe. Phoebe prodaja posest. Jo predstavi Alberta Zooey. Abbyjin oče povzroči katastrofo, ko ostane sam.

 • 6

  155. pravilo: Pojdi s čarovnikom

  +

  Abby ne ve, kaj naj stori z očetom in skuša rešiti profesionalni odnos z Barbaro. Jo sprejme odločitev, ki bo vplivala na njen posel in odnos z Albertom. Phoebe odkrije novi zaslužek.