Drzna dekleta

12+12+
© 2018 Universal Television LLC. ALL RIGHTS RESERVED.
Drzna dekleta

OPIS

V seriji spremljamo tri mlade sodobne ženske, ki delajo za Scarlet, globalno revijo za ženske s sedežem v New Yorku. Jane dobi sanjsko službo pisateljice, Kat je vodja za družbne medije, Sutton pa je še vedno pomočnica.

Epizode

 • 1

  Drzna dekleta 2, 1. epizoda

  +

  Jane objavi prvi pomembnejši članek. Nova poslovna politika Richardu omogoči nadaljevanje. Adena se jezi na Kat.

 • 2

  Drzna dekleta 2, 2. epizoda

  +

  Kat obsoja rasne predsodke. Sutton moti fotogratski projekt. Jane se brani, ko njen članek ne napreduje po načrtu.

 • 3

  Drzna dekleta 2, 3. epizoda

  +

  Sutton neuspešno išče fotografa. Jane ima intervju s čednim zdravnikom. Jacqueline se mora braniti pred Cleo.

 • 4

  Drzna dekleta 2, 4. epizoda

  +

  Jane Pinstripe navduši in tako se odloči za nov stil pisanja. Vmes izve nekaj o Benu. Adena ni navdušena nad tem, da bo Kat predstavila svojim prijateljicam, Kat pa se kmalu vklopi v newyorško lezbično sceno.

 • 5

  Drzna dekleta 2, 5. epizoda

  +

  Kat sme najeti pomoč za svojo ekpo, a jo jezi, ker so si vsi kandidati zelo podobni. Jane čaka pogovor s prijatelji. Sutton začne s samskim življenjem in spozna, da ni tako enostavno.

 • 6

  Drzna dekleta 2, 6. epizoda

  +

  Jane je presrečna, saj so njen članek o spolnem napadu za Scarlet nominirali za prestižno novinarsko nagrado. Hoče se dokazati Jacqueline, zato hoče napisati nadaljevanje članka, a se zgodba zaplete.

 • 7

  Drzna dekleta 2, 7. epizoda

  +

  Jane se je danes vrnila v Scarlet. Ko izve, kaj Sutton skriva v stanovanju, se punce zavejo, da imajo glede tega čisto nasprotna mnenja. Adena Kat pretrese z najnovejšim predlogom.

 • 8

  Drzna dekleta, 8. del 2. sezone

  +

  Po nezgodi z Benom se Jane sprašuje, ali je materinstvo pravo zanjo. Kat želi povečati svojo priljubljenost na družabnih omrežjih, zato postane predstavnica lepotnih izdelkov. Sutton sprejme poslovno odločitev brez Oliverja.

 • 9

  Drzna dekleta, 9. del 2. sezone

  +

  Dekleta se odpravijo na izlet v Suttonin rojstni kraj in spoznajo nekaj ljudi, ki so imeli veliko vlogo v njenem življenju. Jane skrbi njena prihodnost, Kat pa opazi, da se je začel njen odnos z Adeno krhati.

 • 10

  Drzna dekleta, 10. del 2. sezone

  +

  Suttonine sanje se uresničijo, ko gre na pariški teden mode, tam pa začne gledati na stvari drugače. Jane izve za zanimive rešitve za njeno neplodnost. Kat je pod stresom zaradi Jacqueline, hkrati pa se poskuša spet spoprijateljiti z Adeno.