Brez besed

Ponedeljek 20:00

Premiera 2. sezone serije Brez besed bo 5. junija ob 22.00

Sezona 2
00:15

Naslednje predvajanje na TV

 1. Ponedeljek 20 Maj ob 20:00

  O-S-E-Osemnajst (E14 - S02)

 2. Ponedeljek 20 Maj ob 20:30

  N-E-P-Nepozabno (E15 - S02)

 3. Torek 21 Maj ob 02:30

  O-S-E-Osemnajst (E14 - S02)

OPIS

Maya DiMeo je mama na misiji, ki bo naredila vse za svojega moža in otroke. Njen najstarejši sin JJ ima cerebralno paralizo.

Epizode

 • 1

  Vrnili smo se

  +

  JJ je v poletnem taboru, Maya pa se odloči, da družina ne sme več izkoriščati njegove invalidnosti kot izgovor. Maya, Jimmy in Dylan uvedejo dramatične spremembe.

 • 2

  Prvi drugi prvi dan

  +

  Maya spodbudi starše novega otroka s posebnimi potrebami v srednji šoli, naj zahtevajo pomočnike, v šoli pa ji povedo, da lahko novi učenci dobijo samo to, kar bodo odvzeli JJ-ju.

 • 3

  JJ-jeve sanje

  +

  Ray zabrede pregloboko, ko skuša navdušiti punco. Maya svetuje Jimmyju, kako naj bo šef, Dylan pa ukaže Kennethu, naj se pobere iz njenega prostora.

 • 4

  Urjenje

  +

  Jimmy pelje JJ-ja na taborjenje, Maya uri nove pomočnike, Dylan pa se zaljubi.

 • 5

  Nočne more na ulici DiMeovih

  +

  Otroci DiMeo pomotoma pojedo staro sladkarijo za noč čarovnic, ki povzroči grozljive sanje. Kenneth ne ve, kateri kostum naj izbere.

 • 6

  Odprava

  +

  JJ-ja prepričajo, naj začne hoditi z novo učenko, ki je tudi invalidka. Maya in Jimmy učita Raya in njegovo punco, kako naj manj razmišljata.

 • 7

  Dan očeta

  +

  Mayina mama Andrea jih obišče na zahvalni dan in vsi skušajo navdušiti babico, ki je niso videli že več let. Jimmy se spopada s staranjem.

 • 8

  Univerza bikinijev

  +

  JJ prepriča starše, da ga peljejo na ogled fakultete, vendar ima skrivne načrte. JJ prosi za pomoč novega prijatelja Tysona.

 • 9

  V-O-Vojna Z-Zvezd

  +

  JJ in Ray si obetata super večer pri ogledu Vojne zvezd, dokler JJ-ja na temno stran ne potegne čedna sošolka, ki bi rada dobila Rayevo vstopnico. Doma Maya, Jimmy in Dylan uživajo v redkem večeru brez fantov.

 • 10

  S-V-Sveta N-O-Noč

  +

  Po podpori JJ-ja, da bi kupili družinskega psa, se Dylan zaveže k molku, da bi bolje razumela svojega brata. Ray priredi srečanje med mamo svojega dekleta, Melanie, in Mayo ter ugotovi, da se poznata od prej.

 • 11

  S-I-L-Silvestrovo

  +

  Jimmy prepriča Mayo, da gresta zvečer ven. Privoščita si pijačo, čeprav se Mayi mudi k otrokom. Doma se Ray in Kenneth izogibata trenutkom v dvoje s puncama. JJ ostane ob strani zaradi polomljenega vozička, vendar se na koncu zabava.

 • 12

  D-I-R-Direndaj

  +

  Maya in Jimmy sodelujeta pri šolski dobrodelni prireditvi, kjer Maya spozna novega prijatelja, Jimmy pa odkrije prednosti tega, da si visok. Ray se naveliča biti odgovorni brat in si da duška z JJ-jem in Dylan.

 • 13

  A-K--Akademija D-I-Dimeo

  +

  Po sporu na srednji šoli se Maya po pomoč zateče k JJ-ju in ustanovi svojo šolo v hiši DiMeo. Njen program postane pravi DiMeo

 • 14

  O-S-E-Osemnajst

  +

  JJ je jezen, ker na njegov 18. rojstni dan z njim ne ravnajo kot z odraslim, zato zapusti lastno zabavo, vendar ga Kenneth kmalu nauči dragocene lekcije. Študent na izmenjavi se preseli k Taylor, ki skuša Raya narediti ljubosumnega.

  Naslednjič
  Ponedeljek 20 Maj ob 20:00
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Torek 21 Maj ob 02:30
  Na Fox Life
 • 15

  N-E-P-Nepozabno

  +

  Ray je potrt po razhodu s Taylor. Maya ga skuša razvedriti z izletom, vendar ima Ray svoje načrte. JJ je živčen zaradi prvega srečanja s prijateljem Aaronom, zato mu Dylan ponudi pomoč, da bi vse teklo gladko, ampak prav nič ne teče gladko.

  Naslednjič
  Ponedeljek 20 Maj ob 20:30
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Torek 21 Maj ob 02:50
  Na Fox Life
 • 16

  J-E-Jezna M-Maja

  +

  Maya je porotnica, kar je zanjo skoraj dopust, dokler ne izve, da bo tam tudi Taylorjeva mama Melanie. JJ po nekaj slabih zmenkih na spletni zmenkarski strani laže o svoji invalidnosti. Ray je jezen, ker Jimmy in Dylan preživita preveč časa skupaj.

  Naslednjič
  Torek 21 Maj ob 20:00
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Sreda 22 Maj ob 02:30
  Na Fox Life
 • 17

  A-K--Akcija!

  +

  JJ je navdušen, ko ga sošolci izberejo za snemanje grozljivke, vendar mu pritisk režije kmalu pride do živega. Dylan v svoje šolskem projektu razkrije družinsko skrivnost. Jimmyjev predlog za gradnjo sosednje hiše se maščuje družini DiMeo.

  Naslednjič
  Torek 21 Maj ob 20:30
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Sreda 22 Maj ob 02:50
  Na Fox Life
 • 18

  N-O-Nominiranec

  +

  JJ odpotuje na filmski festival, kjer so ga nominirali za nagrado, vendar je prizadet, ko izve za pravi vzrok za nominacijo. Jimmy ostane doma, da bi Dylan zaščitil pred resnico o deložaciji. Ray se odpravi na naporno pot do košarkarskega zvezdnika.

  Naslednjič
  Sreda 22 Maj ob 20:00
  Na Fox Life
  Naslednjič
  Četrtek 23 Maj ob 02:30
  Na Fox Life