Abbyjino vrhunsko plesno tekmovanje

Abbyjino vrhunsko plesno tekmovanje

OPIS

Druga sezona priljubljene serije, ki se vrača boljša in večja z novimi tekmovalci in mamami, nepričakovanimi preobrati, zahtevnimi izzivi in še veliko več s plesno učiteljico Abby Lee Miller, ki jo vsi z veseljem sovražijo .

Epizode

 • 1

  Ta naj šteje!

  +

  Izmed več kot 1000 plesalk so izbrali 11 najobetavnejših. V tej sezoni bo Abbyjino vrhunsko plesno tekmovanje še boljše. Nagrada je 100.000 dolarjev in štipendija na baletni šoli v New Yorku. Tema tokratnega tedna je "Slava".

 • 2

  Drznem si biti ti

  +

  Tokratna tema je "Drznem si biti ti", navdih za plesalke pa Lady Gaga. Pod taktirko koreografa se plesalke trudijo biti izvirne. Mame močno pritiskajo na plesalke.

 • 3

  Bogovi in smrtniki

  +

  Abby je ta teden plesna boginja, plesalke pa se trudijo za plesno nesmrtnost v okviru teme "Bogovi in smrtniki". Ostalo je še devet plesalk. Tokratna zmagovalka bo z mamo določala nadaljnje naloge.

 • 4

  Konec šova v Vegasu

  +

  Ta teden je tema "Las Vegas", preostale plesalke pa se bodo preizkusile v slogih, ki jih še ne poznajo. Ena izmed mam se znese nad Abby zaradi prekomernega kritiziranja njene hčerke. Pritisk narašča, strasti med mamami pa se bližajo vrelišču.

 • 5

  Karkoli je mogoče

  +

  Abby se odloči za spremembo in razglasi temo: "Nenavadno". Karkoli je mogoče in vse se bo zgodilo, plesalke čaka celo izziv na področju borilnih veščin. Zmagovalkina mama odloča, katere plesalke bodo med najboljšimi tremi.

 • 6

  Zahrbtneži na Broadwayju

  +

  Sodnica Rachelle Rak vodi tokratni izziv na temo "Broadway". Pritisk je čedalje večji. Bo plesalka, ki bo izbrala prvi solo v sezoni, zmagovalka ali poraženka?

 • 7

  Oživitev pravljic

  +

  Nagrada v tem tednu je zasebno učenje z Abby Lee Miller, česar si nekatera dekleta zelo želijo, druga pa sploh ne. Pritisk na mame se stopnjuje, ena celo lastnega otroka prijavi sodniku zaradi premalo vaje. Bo Abby plesalkina vila ali zlobna mačeha?

 • 8

  Divji zahod

  +

  Ta teden je v slogu "Divjega zahoda". Sovraštvo proti eni izmed plesalk se veča, mama pa jo poskuša braniti. Druga je končno dobila solo, ki ga je zahtevala njena mama, toda ali se bo to obrestovalo? Njena tekmica upa, da se ne bo.

 • 9

  Tvoja najhujša môra

  +

  Tokratna tema je "Nočne môre", zato se plesalke spopadajo z marsičem, njihove mame pa se trudijo brzdati pošasti v sebi. Vse skupaj gre po zlu, ko ena izmed mam poskuša s sabotažo. Ena izmed najstniških plesalk se zaroti proti svoji mami.

 • 10

  Dive

  +

  Tokrat je teden "Div", česar so vesele tako plesalke kot mame. Dekleta lahko sama izbirajo slog, zadnji pa ostane tisti, ki so ga vse pred njo zavrnile. Nekatere izberejo modro, druge pa se znajdejo ob največji divi - Abby.

 • 11

  Spust v zajčjo luknjo

  +

  Navdih za plesalke je "Alica v Čudežni deželi". Tekmovanje je čedalje bolj napeto. Ko ena izmed mam sabotira vse, ceno plača njena hči. Položaj je izjemno napet, dovoljeno pa je vse.

 • 12

  Abbyjina najnovejša vrhunska plesalka

  +

  Končno je čas za razglasitev letošnje najboljše plesalke. Finalistke so izjemno izenačene in pripravljene storiti vse za 100.000 dolarjev ter štipendijo. Naj najboljša zmaga!