Smrt v raju

Sobota 16:00

12+12+
© Red Planet Pictures 2021
Smrt v raju

Naslednje predvajanje na TV

 1. Sobota 4 Februar ob 08:50

  5. del (E05 - S01)

 2. Sobota 4 Februar ob 09:55

  6. del (E06 - S01)

 3. Sobota 4 Februar ob 16:00

  7. del (E07 - S01)

OPIS

Detektiv inšpektor Humphrey Goodman se je ustalil na sončnem otoku Saint Marie, prebolel boleč razhod z ženo in lepi detektivki narednici Camille Bordey končno priznal, kaj čuti do nje. Ko pa izve, da bo morda za vedno zapustila otok, mora sprejeti nemogočo odločitev.

Epizode

 • 1

  Zapleten umor

  +

  Inšpektor Goodman se z ekipo znajde na preizkušnji, ko na barki umorijo človekoljubnega milijonarja, edini osumljenci pa so bili ves čas pod vodo. Ljudje so šokirani zaradi novega hobija inšpektorja Goodmana.

 • 2

  Ena za cesto

  +

  Ekipa se poda v sumljiv svet otoške politike, ko priljubljeno političarko zastrupijo na njeni poslovilni zabavi. Inšpektor Goodman pa se poda v temačen svet spletnih zmenkov.

 • 3

  Poziranje pri umoru

  +

  Inšpektor Goodman se znajde v manekenskem svetu, ko sredi modne revije zadavijo mlado zvezdnico. JP se spopade z zgodovino.

 • 4

  Oseben umor

  +

  Dwaynov mentor je mrtev. Edini namig s prizorišča je sporočilo, ki namiguje, da gre za umor.

 • 5

  Izgubljena identiteta

  +

  Inšpektorja Goodmana je obiskala teta Mary, vse pa se zaplete, ko postane edina priča umora turista. Nekaj nenavadnih Dwaynovih ljubezenskih nasvetov zbega JP-ja.

 • 6

  Umor v restavraciji

  +

  Ekipa vstopi v napeti svet vrhunske kulinarike, ko v njegovi restavraciji umorijo slavnega kuharja. Florence ima še zadnji ljubezenski nasvet za inšpektorja Goodmana, Dwayne pa lahko poplača stari dolg.