Rimski forenziki

12+12+
Rimski forenziki

OPIS

Ghirellija in Flavio pošljejo v Rim, kjer Lucio imenujejo za vodjo. Soočiti se mora s strokovnjakom za razstreliva, strokovnjakinjo za genetiko in nepremišljenim policistom, ki so učinkovita ekipa. Reševali bodo zločine najbolj izprijenih umov.

Epizode

 • 1

  Volkov povratek

  +

  V drugi epizodi nove sezone je Volčja banda spet na kupu in že organizira svoj prvi podvig. Brancatina ekipa preiskuje tudi smrt znanega pianista.

 • 2

  Pričakovan kot nikoli

  +

  Volčja banda se vmeša v zasebnost RIS-ovih vodilnih. Lucia v preiskavo vključi zunanjega sodelavca, ki ji je v preteklosti veliko pomenil. Na prizorišču, kjer naj bi zaigrali streljanje, se zgodi pravi uboj. Krogle so prave in eden od igralcev umre.

 • 3

  Ciak umre

  +

  Volčja banda ugrabi odvetnika Guidija in postavlja se vprašanje, ali je odvetnik žrtev ali njihov pajdaš. Medtem ekipa najde truplo moškega v prtljažniku avtomobila. Čaka jo neobičajen primer.

 • 4

  Ladijski slepi potnik

  +

  Niz maščevanj se nadaljuje. Strašni Volk se lahko zanaša na dodatno pomoč. RIS pridno preiskuje in skoraj izsledi begunce. Narednik Sasso sredi noči ubije preprodajalca mamil. Preiskava ga vodi v težave, zato potrebuje pomoč kolegov.

 • 5

  Primer Sasso

  +

  Ekipa preiskuje, ali ni Volčji bandi pomagal kdo od policistov. RIS se približa Volkovemu brlogu, kjer jih čaka huda nevarnost. V tej epizodi preiskujejo tudi smrt slavnega kuharja, ki je zastrupljen umrl v svoji restavraciji.

 • 6

  Riba z imenom Žoga

  +

  Volk je smrtno ranil člana ekipe, vendar RIS nadaljuje delo, saj so odkrili skrivališče tolpe. Na dan pridejo dokazi o velikem ropu, ki ga je izvedel Volk. Ekipa najde krvave madeže, mrtvih in ranjenih pa ni nikjer.

 • 7

  Brez trupla

  +

  Volčja banda se zateče v zasilno skrivališče, člani se pričkajo. RIS predvideva, da skuša Volk zapustiti Italijo. Ekipa preiskuje tudi smrt brezdomca, ki je umrl pred telefonsko govorilnico, ko naj bi hotel o nečem obvestiti policijo.

 • 8

  Objava

  +

  Po Volkovem ultimatu, ki ga je sporočil prek televizije, skuša RIS preprečiti rop, vendar tolpa napade tam, kjer je policija ne pričakuje. Prst, najden v posodi s kavo, priča o zločinu. Ekipa odkrije, kje se je zgodil in kdo je žrtev.

 • 9

  Palače moči

  +

  Ekipa RIS nadzira Cenzonovo dekle, ko odkrijejo, da se naskrivaj dobiva z njim. Lucia upa, da bo tako našla novo skrivališče tolpe. Preiskujejo tudi smrt mehiškega umetnika tetovaž. Primer rešijo s pomočjo tetovaž na koži žrtve.

 • 10

  Smrtonosna tetovaža

  +

  Po aretaciji Volčje bande Lucia prenaša gen. Abramija, ki ji nerad prepušča proste roke. Univerzitetni profesor umre na ladji, ki pluje v Barcelono. Na njej je tudi Ghirelli, ki se vrača k Selvaggii. Kmalu se izkaže, da smrt ni nesreča, temveč umor.

 • 11

  Enosmerna vozovnica

  +

  Volčja banda spet napade, a se odreče plenu. Ekipa sumi, da jim skuša banda nastaviti past. Lucia se sooča s posledicami nepremišljenega dejanja proti dečku iz Rosanne. RIS preiskuje tudi umor duhovnika. Na dan pridejo srhljive podrobnosti.

 • 12

  Poslednja izpoved

  +

  Novoimenovani šef Ghirelli in Lucia preiskujeta t. i. Volčjo bando, skupino okrutnih roparjev, ki nosijo živalske maske. Flavia in Checchi medtem skupaj s prišlekom Orlandom Serro preiskujeta zapleten primer ugrabitve novorojenčka.

 • 13

  Reševanje načelnice

  +

  Lucia Brancato se znajde na obtožni klopi. Tolpa ji je podtaknila umor Riccarda Vannija, ki ga je skušala oddaljiti od krščenke Rosanne. Dokazi jo obtožujejo, zato je suspendirana. Kolegi ji želijo pomagati, tolpa pa nadaljuje s svojimi grožnjami.

 • 14

  Rešite Laro

  +

  Izkaže se, da je moral Greco vohuniti za Volka. Ekipa se loti reševanja njegove ugrabljene hčerke. Ekipa ne izda, da ve za Grecovo početje, da bi mu Volk še zaupal. Primer smrti mlade ženske, najdene ob reki, razkrije tragično zgodbo o izkoriščanju.

 • 15

  Dvojno življenje

  +

  Lara, Grecova hči, je rešena in pomaga pri iskanju tolpe. Ekipi pove, da je eden od članov naveličan nasilja. RIS ga skuša pridobiti na svojo stran. Volkovo zdravje peša. RIS preiskuje smrt moškega, najdenega na dnu bazena. Imel je dvojno življenje.

 • 16

  To sem napisal jaz

  +

  Tolpa izropa trgovino z orožjem. Greco je imel torej prav – Volk načrtuje nekaj velikega. K sreči policija ve, da je Volkov brat Gerry njegova šibka točka. Ekipa je na sledi psihopatu, ki posnema zločine, opisane v romanih slavnega pisatelja.

 • 17

  Pik škorpijona

  +

  Ekipa RIS se spopade z Volkom pred kliniko, kjer se je zdravil. Volk se želi maščevati, zatem pa pobegniti v tujino. Ekipa končno izvoha skivališče tolpe, a se posveti iskanju serijskega morilca, ki na žrtve preži kot voznik taksija.

 • 18

  Laboratorijske miške

  +

  Voznik taksija, serijski morilec, pobegne in skoraj ubije policista. Ekipa ga skuša ujeti, preden bi pokončal novo žrtev. RIS preiskuje načrte Volka in tolpe. Izvedli naj bi rop, ki naj bi jim zagotovil razkošno življenje v tujini. To pa ni vse.

 • 19

  Iskanje orožja

  +

  RIS odkrije, da je Volk s tolpo iz laboratorija ukradel bakterije antraksa. Očitno načrtuje biološki teroristični napad. Ekipi se mudi ugotoviti, kje bo napadel. Ghiro preiskuje smrt boksarja, ki je umrl med treningom. Smrt ni bila naključna.

 • 20

  Vse do konca

  +

  Tolpa se pripravlja na poslednji podvig. Kaže, da je sreča na strani zločincev, čeprav vodja Mario Pugliese oziroma Volk ravna vse bolj nepremišljeno in noro. Lucio Brancato in njeno ekipo čaka odločujoče soočenje.