Pridne punce

12+12+

Ponedeljek 22 November 14:15

Nova serija Dobre punce, od ponedeljka do četrtka ob 22:55.

Sezona 1
00:33

Naslednje predvajanje na TV

 1. Ponedeljek 22 November ob 06:00

  Pilotna epizoda (E01 - S01)

 2. Ponedeljek 22 November ob 06:50

  Ni denarja, ni težav (E02 - S01)

 3. Ponedeljek 22 November ob 14:15

  Pilotna epizoda (E01 - S01)

OPIS

Tri mame iz predmestja imajo dovolj životarjenja in odločijo se, da se bodo postavile zase in oropale trgovino. A vodja trgovine vidi eno od njih, ukradejo pa veliko več, kot so pričakovale, in kmalu spoznajo, da se bodo težko izmazale.

Epizode

 • 1

  Raje ustvarjam

  +

  Sezona 2, premiera. Beth mora živeti s porazom, ko njeni načrti za aretacijo Ria propadejo. Medtem pa se končno pojavijo zaključki pri kriminalnih dejanjih žensk.

 • 2

  Počasi, otroci se igrajo

  +

  Rio (Manny Montana) sili Beth (Christina Hendricks), Annie (Mae Whitman) in Ruby (Retta), da rešijo težavo s pomočjo priče, kar pa pomeni izziv za njeno moralo. Annie se znajde v neprijetni situaciji z Gregom.

 • 3

  Dobili ste odzivnik Leslie Peterson

  +

  Napetosti med Boomer in Mary Pat dosežejo vrhunec. Medtem pa mora Beth poseči vmes, ko se Kenny znajde v težavah v šoli.

 • 4

  Izberi svoj strup

  +

  Riova (Manny Montana) nova poslovna priložnost za Beth (Christina Hendricks) vodi h krhanju odnosa z Annie (Mae Whitman).

 • 5

  Vse mora proč

  +

  Beth (Christina Hendricks) se mora za pomoč obrniti na Deana (Matthew Lillard), saj se Turner približuje resnici njunih kriminalnih dejanj, pri tem pa odkrije zaskrbljujočo skrivnosti o Deanu, ko se pojavi znan obraz iz preteklosti.

 • 6

  Odvrzi hlače

  +

  Beth (Christina Hendricks) in Dean (Matthew Lillard) imata težave s prilagajanjem novim vlogam doma in pri delu. Ženske pa medtem spoznajo, da je Rio (Manny Montana) ponovno spremenil svojo igro.

 • 7

  Brezobličnost

  +

  Ko Rio (Manny Montana) preda nalogo Beth (Christina Hendricks), je ta prisiljena, da vzame zraven njuna otroka. Medtem ko pa je Ruby (Retta) pod pritiskom zaradi Turnerja, prečka črto, preko katere ne more več nazaj.

 • 8

  Thelma in Louise

  +

  Prijateljstvo med Beth (Christina Hendricks) in Ruby (Retta) se zlomi, ko Deanovo (Matthew Lillard) krvno maščevanje pri Riu (Manny Montana) ogrozi poslovanje žensk. Nancy, ki je tik pred porodom, rabi Anniejino pomoč.

 • 9

  Še zadnjikrat

  +

  Stan (Reno Wilson) se sooča s posledicami svoje vloge v Rubyjinem (Retta) kaznivem dejanju. Medtem Dean (Matthew Lillard) Beth (Christina Hendricks) postavi ultimat, Greg (gostujoča zvezda Zach Gilford) se spopade z Anniejinim (Mae Whitman) fantom.

 • 10

  Ta zemlja je tvoja zemlja

  +

  Beth (Christina Hendricks) je odločena, da bo vodila novo življenje brez kriminala, obupana Ruby (Retta) in Annie (Mae Whitman) pa za njenim hrbtom skleneta nov dogovor z Riom.

 • 11

  Sezona lova

  +

  Rio (Manny Montana) uporabi serijo vznemirjajočih taktik, da bi spomnil Beth (Christina Hendricks), da ni tako enostavno oditi. Annie se nauči nekaj novega o Noahu, Ruby pa se nepremišljeno odloči glede rešitve Stana.

 • 12

  Jeff

  +

  Mary Pat se ponovno pojavi, ko raziskujejo nepričakovano izginotje Beth (Christina Hendricks). Beth in Dean imata pomemben pogovor z otroki, Annie in Noah pa rešujeta svoje težave.

 • 13

  Kralj

  +

  Finale 2. sezone. Turner ima Beth v primežu. Ženske se morajo spopasti s prtljago iz preteklosti. Rio (Manny Montana) naredi veliko dejanje za Beth, in tako se prikaže nova poslovna priložnost.