Na kraju zločina

Sobota 14:55

12+12+
© CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
Na kraju zločina

Naslednje predvajanje na TV

 1. Sobota 27 Julij ob 09:00

  Naključno nasilje (E13 - S03)

 2. Sobota 27 Julij ob 09:55

  Enkratni čudež (E14 - S03)

 3. Sobota 27 Julij ob 14:55

  Škatla lejdi Heather (E15 - S03)

OPIS

Elitna ekipa policijskih forenzikov preiskuje primere v Las Vegasu.

Epizode

 • 1

  Ničesar ne domnevaj

  +

  Več parov ubijejo po nori zabavi v hotelu. Očitno so jih nekako prisilili, da so umorili svoje zakonce. Nick je vesel, ko sreča bivšega sodelavca Kennyja Richmonda, dokler zaradi njega ne zabrede v težave.

  Naslednjič
  Nedelja 11 Avgust ob 14:55
  12+12+
  Na Fox Crime
  Naslednjič
  Ponedeljek 12 Avgust ob 02:00
  12+12+
  Na Fox Crime
 • 2

  Vse za našo državo

  +

  V kadi najdejo razkrojeno truplo študenta Daniela O'Hannisseyja. Nazadnje so ga videli v baru, kjer se je stepel zaradi športa, a je odšel nepoškodovan.

  Naslednjič
  Nedelja 11 Avgust ob 15:50
  12+12+
  Na Fox Crime
  Naslednjič
  Ponedeljek 12 Avgust ob 02:45
  12+12+
  Na Fox Crime
 • 3

  Zapečkarji

  +

  Prstni odtisi povežejo dva vloma, težave pa imajo pri povezovanju žrtev in osumljencev. Pričanje preživelega povzroči veliko težavo. Malček je našel in ponesreči sprožil morilsko orožje na vrtu.

  Naslednjič
  Sobota 17 Avgust ob 14:55
  12+12+
  Na Fox Crime
  Naslednjič
  Nedelja 18 Avgust ob 02:00
  12+12+
  Na Fox Crime
 • 4

  Posledice vročine

  +

  Med tedenskim vročinskim valom najdejo trupla. Tožilec Jeffrey Sinclair se spravi na deloholičnega očeta, ki je pozabil sina v pregretem avtu in zato je sin umrl. Ekipa odkrije, da je prvi otrok para umrl in da sta drugega morda umorila.

  Naslednjič
  Sobota 17 Avgust ob 15:50
  12+12+
  Na Fox Crime
  Naslednjič
  Nedelja 18 Avgust ob 02:45
  12+12+
  Na Fox Crime
 • 5

  Krzno in prezir

  +

  V divjini najdejo mrtvega moškega, ki je oblečen v krzno. Preiskava ekipo popelje na konvencijo.

  Naslednjič
  Nedelja 18 Avgust ob 14:55
  12+12+
  Na Fox Crime
  Naslednjič
  Ponedeljek 19 Avgust ob 02:00
  12+12+
  Na Fox Crime
 • 6

  Glavna nagrada

  +

  Šerif iz odmaknjenega mesta Jackpot pokliče ekipo, ko najdejo odsekano glavo. Šerif je zelo ciničen do Grissoma. Odkrijejo, da so žrtev mučili z indijansko metodo.

  Naslednjič
  Nedelja 18 Avgust ob 15:50
  12+12+
  Na Fox Crime
  Naslednjič
  Ponedeljek 19 Avgust ob 02:45
  12+12+
  Na Fox Crime
 • 7

  Nevidni dokazi

  +

  Warrick je domneval, da bo policist Hal Watson priskrbel nalog za preiskavo, vendar ga ni, zato ključno orožje zavrnejo kot dokaz na sodišču. Tožilcu uspe priskrbeti samo 24-urni odlog za predstavitev novih dokazov.

 • 8

  Po šovu

  +

  Plesalka Julie Waters je izginila pred šestimi dnevi. Osumljenec pokliče policijo in se preda. Pripravljen je govoriti samo s Catherine. Sarah in Nick hočeta preiskati primer, ker se jima zdi pomemben za kariero.

 • 9

  Grissom proti ognjeniku

  +

  Grissom, Catherine in Nick preiskujejo avtobombo, zaradi katere so umrli trije ljudje, med njimi tudi maršal, ki je avto najel. Ekipa odkrije, da tarča najbrž ni bil maršal, temveč moški, ki je avto najel pred njim in živi dvojno življenje.

 • 10

  Pobesnelost

  +

  Najstnika Briana najdejo na gradbišču. Glavo so mu zdrobili s kladivom uslužbenca. Ekipa prouči gradbenike in Brianove šolske prijatelje. Drugo žrtev je ubila krogla, ki je dobesedno padla z neba.

 • 11

  Enajst jeznih porotnikov

  +

  Porotnik umre med sojenjem v strogo varovani hiši. Štiri leta star primer o pogrešani ženski spet odprejo, saj njena sestra priskrbi nove dokaze.

 • 12

  Metulji

  +

  Truplo medicinske sestre najdejo v prostorni kopalnici. Njena prijateljica pojasni, da je nameravala iti na večerjo z novim fantom, dr. Michaelom Clarkom, ki dela v isti bolnišnici kot ona. Na kraju zločina najdejo zelo malo dokazov.

 • 13

  Bedniki

  +

  Ekipo pokličejo, da preišče smrt v bazenu zaradi elektrike, vendar nič ni, kot se zdi. Ugotovijo, da je truplo lutka. Pravi kraj zločina je v hotelu.

 • 14

  Papir ali plastika

  +

  Trgovino oropajo in ubijejo pet ljudi, med njimi tudi policista. Drug policist je bil prisoten, krogla iz njegove pištole je ubila civilista. Policist vztraja, da je ustrelil roparja.

 • 15

  Zgodnji odhod

  +

  Dva zamaskirana moška v hiši ubijeta moža in ženo, tako da ju ustrelita v zatilje. Moževo truplo odvlečeta z dovoza proti cesti, kar zbega Gila Grissoma. Zakonca sta živela v varovani skupnosti.

 • 16

  Oprostitev

  +

  Moškega, ki je delal v prehodnem domu, najdejo mrtvega na območju, polnem narkomanov in prostitutk. Ukradli so mu vse od avta do čevljev. Najdejo še eno truplo moškega v spodnjicah, naličenega kot klovna.

 • 17

  XX

  +

  Dele ženskega trupla najdejo privezane na podvozje avtobusa. Catherine, Sara in Nick morajo zbrati vse dele telesa na cesti. Obdukcija razkrije, da je bila ženska že mrtva, ko so jo privezali na podvozje.

 • 18

  Zloben do obisti

  +

  Zelo velikega moškega do smrti pretepe manjši moški, ki je izjemno močen. Med zaslišanjem osumljenec napade Grissoma, vendar ga umirijo policisti v sobi. Osumljenec umre zaradi srčnega zastoja, Grissom pa odkrije nekaj šokantnega.

 • 19

  Grde besede

  +

  Najstnica umre zaradi vdihovanja dima med požarom, drugi člani družine pa preživijo. Catherine, Nick in Warrick preiskujejo primer in odkrijejo nekaj šokantnega.

 • 20

  Mrtev zvonar

  +

  Ekipa preiskuje umore treh policistov, ki so jih zagrešili med policijskim maratonom v Las Vegasu, na katerem je sodelovalo 20.000 policistov.

 • 21

  Zrahljaj vijake

  +

  V epizodi preiskujejo tri zločine. Uslužbenec zabaviščnega parka umre zaradi poškodbe glave, ki jo je utrpel blizu nesreče, v kateri je umrlo več ljudi. Najdejo tudi truplo 13-letnice, ki je prav tako umrla zaradi poškodbe glave.

 • 22

  Brez stav

  +

  Truplo mladega kockarja pustijo na pokopališču. Dvakrat so ga ustrelili v glavo. Pred smrtjo je v igralnici priigral veliko denarja. Grisson ne dovoli Catherine sodelovati pri primeru.

 • 23

  Krvne linije

  +

  Žrtev posilstva identificira svojega napadalca na prepoznavi po tem, ko da preiskovalcem njegovo registrsko številko in jim ga opiše. DNK razkrije, da osumljenec ni kriv...