Houdini in Doyle

Nedelja 17 November 20:05

12+12+
Houdini in Doyle

Naslednje predvajanje na TV

 1. Nedelja 17 November ob 20:05

  Maggiejina odškodnina (E01 - S01)

 2. Sobota 23 November ob 06:00

  Maggiejina odškodnina (E01 - S01)

 3. Sobota 23 November ob 13:15

  Maggiejina odškodnina (E01 - S01)

OPIS

Harry Houdini, genialni čarodej, umetnik pobegov in razbijalec mitov o nadnaravnem, ter Arthur Conan Doyle, ki se je domislil enega najboljših detektivov in ki je navdušen nad paranormalnim, nejevoljno združita moči, da bi razrešila zločine, ki dišijo po nadnaravnem.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Maggiejina odškodnina

  +

  Houdini, Doyle in Adelaide preiskujejo umor nune iz enega izmed zloglasnih magdalenskih domov. Priča trdi, da je morilka mladenka, na katero se je nuna spravljala, toda to dekle je že šest mesecev mrtvo.

  Naslednjič
  Nedelja 17 November ob 20:05
  12+12+
  Na Fox Crime
  Naslednjič
  Sobota 23 November ob 06:00
  12+12+
  Na Fox Crime
 • 2

  Jed adharme

  +

  Dvanajstletni deček ustreli vplivno sufražetko, češ da je s tem maščeval umor – in sicer svoj umor iz prejšnjega življenja. Če se želi naša ekipa prikopati do resnice, mora rešiti primer umora izpred več desetletij.

  Naslednjič
  Sobota 23 November ob 20:05
  12+12+
  Na Fox Crime
  Naslednjič
  Nedelja 24 November ob 06:00
  12+12+
  Na Fox Crime
 • 3

  V božjih rokah

  +

  Ko provokatorja nekaj skrivnostno ubije med predstavo zdravilke, začne naša ekipa preučevati, ali zdravilka zares črpa moč od Boga. Bo lahko s čudežem ozdravila Doylovo umirajočo ženo, če to drži?

  Naslednjič
  Nedelja 24 November ob 20:05
  12+12+
  Na Fox Crime
 • 4

  Hitri Jack

  +

  Poslovneža umori skrivnostni fantom z demonskimi očmi, ki leti. To pa je le prvi izmed mnogih napadov. Po Londonu se širi panika, naša ekipa pa poskuša ugotoviti, ali gre za množično histerijo ali dejansko obstaja pošast.

 • 5

  Prekletstvo ge. Korzha

  +

  Privlačna popotnica s svojimi jasnovidnimi sposobnostmi rešuje zločine in Houdinija spravlja v slabo voljo to, da ne more pojasniti njenih trikov. Doyle misli, da ni prevarantka, zato se zgrozi ob njeni naslednji napovedi: smrti Adelaide Stratton.

 • 6

  Nethermoorske pošasti

  +

  Nekemu moškemu se prikažejo nadnaravna bitja, potem pa se zbudi na polju in začne trditi, da so njegovo ženo ugrabili vesoljci. Naša ekipa začne preiskovati ta primer, toda šele potem ko se tudi Doylu nekaj prikaže, se zavejo grozljive resnice.

 • 7

  Bedlam

  +

  Ko nekaj ljudi dobesedno umre od strahu, vodijo našo ekipo sledi v Bedlam, zloglasno umobolnico, s katero je Doyle neprijetno povezan. Ko začne izgubljati stik z resničnostjo, ne ve, ali se mu začenja mešati ali pa je on naslednja žrtev.

 • 8

  Strigoi

  +

  Bram Stoker, avtor Drakule in dober Doylov prijatelj, se ves paničen prikaže v Doylovi hiši. Lovci na vampirje ga hočejo ubiti, saj mislijo, da je vampir.

 • 9

  Necromanteion

  +

  Trojica odpotuje v Kanado, kjer raziskuje nevarne duhove. Pri delu sodelujejo z drugimi strokovnjaki za paranormalne aktivnosti.

 • 10

  Krsta LaPiera

  +

  V majhnem mestu Ontario se duhovnik zbudi in kmalu ugotovi, da so vsi razen njega mrtvi in to brez znakov kakršnegakoli znaka nasilja.