Graceland

Sreda 14 Avgust 20:00

12+12+
GRACELAND © 2015 NBC Universal Entertainment Cable Group. All rights reserved.
Graceland

Naslednje predvajanje na TV

 1. Sreda 14 Avgust ob 20:00

  B-pozitiven (E01 - S03)

 2. Četrtek 15 Avgust ob 02:45

  B-pozitiven (E01 - S03)

 3. Četrtek 15 Avgust ob 20:00

  Chester Cheeto (E02 - S03)

OPIS

Serija o življenju šestih agentov, ki delujejo pod krinko in živijo skupaj v hiši na obali. Ti agenti FBI, DEA in ICE, ki živijo lažna življenja, se trudijo ohraniti kanček normalnosti.

Epizode

 • 1

  B-pozitiven

  +

  Prebivalci Gracelanda okrevajo po poklicnih nevarnostih in osebni bolečini po zadnji nalogi, vendar se morajo spet soočiti še z večjo nevarnostjo. Infiltrirati se morajo v neusmiljeno armensko mafijo z nepredvidljivim in smrtno nevarnim vodjem.

  Naslednjič
  Sreda 14 Avgust ob 20:00
  12+12+
  Na Fox Movies
  Naslednjič
  Četrtek 15 Avgust ob 02:45
  12+12+
  Na Fox Movies
 • 2

  Chester Cheeto

  +

  Briggs poskuša obvladati Arija Adamiana, Charlie pa se skuša odločiti, ali naj prekine nosečnost.

  Naslednjič
  Četrtek 15 Avgust ob 20:00
  12+12+
  Na Fox Movies
  Naslednjič
  Petek 16 Avgust ob 03:00
  12+12+
  Na Fox Movies
 • 3

  Smiselni spomin

  +

  Ko ekipa ugotovi, da so Sida Markhama umorili, napnejo vse moči, da bi rešili primer Solana. Ko pa Mike predlaga, da bi zaključili primer Carlito, je Johnny odločen, da bo za vsako ceno ostal pod krinko s Carlitom, da bi rešil Lucio.

  Naslednjič
  Petek 16 Avgust ob 20:00
  12+12+
  Na Fox Movies
 • 4

  Aha

  +

  Ari Adamian se ne spomni svojih dejanj in prosi Briggsa, naj mu pomaga sestaviti drobce spomina na izgubljeno noč. Toda skozi njuno preiskavo postaja Ari vse bolj zmeden, ko pride Martun Sarkissian iskat svojo pogrešano hčer.

 • 5

  Bor

  +

  V hiši so vsi pretreseni po smrti agenta. Briggs in Johnny skleneta nevaren dogovor, da bi Lucio rešila pred Carlitom Solanom. Mike odkrije sled do manjšega goljufa z nevarno skrivnostjo.

 • 6

  Pošast

  +

  Mike skuje načrt, da bi izvedel, kaj Gusti skriva v prtljažniku. Briggs pomaga Paige pri tajni nalogi v transportnem podjetju armenske mafije.

 • 7

  Srečno pot

  +

  V ekipi se strinjajo, da bodo pomagali Briggsu pri infiltraciji v družino Sarkissian, čeprav se z njegovim načrtom ne strinjajo povsem. Po spodleteli kupčiji s Torosom in Arijem, ki je bila v resnici past, je Paige edina, ki lahko reši nalogo.

 • 8

  Kompleks rešitelja

  +

  Charlie in Jakes se približata Germainu. Mike je na robu zloma zaradi odvisnosti od mamil, ko se z Gustijem znajde v nevarnem položaju.

 • 9

  Prgišče slave

  +

  "Mike dvomi o Briggsovih pravih motivih v primeru Sarkissian.Charlie poskusi z novim pristopom, da bi ujel Germaina."

 • 10

  Mojster šibkih vezi

  +

  Ko Paige in ekipa Torovo smrt prikažeta kot samomor, Mike obtoži Briggsa, da ima nekaj za bregom, ker hoče zadevo prikriti. Ari se tetovira, da bi dokazal pripadnost Sarkissianom. Briggs nehote povzroči spor med Arijem in vodjem tolpe.

 • 11

  Žica

  +

  Johnny gre na skrivno nalogo, da bi ustavil vojno med tolpami. Jakes in Charlie hočeta prevzeti Germainov posel. Mike začne razvozlavati Briggsov načrt.

 • 12

  Pes ujame avto

  +

  Ko se spor med Sarkissianovimi in krajevno tolpo zaostri, postane jasno, kakšni so Briggsovi motivi. Mark išče plin sarin, medtem pa stotine ljudi trepeta za življenje.

 • 13

  Ni starih tigrov

  +

  Agenti Gracelanda se soočajo s posledicami vojne med tolpami, Briggs pa mora razvozlati še zadnje nejasnosti, da bi Arija Adamiana dosegla roka pravice.