Gnezdo zla

12+12+
Gnezdo zla

OPIS

Bogata dedinja Rachel Argyll je na svojem družinskem posestvu Sunny Point surovo umorjena. Njenega posvojenega sina Jacka aretirajo zaradi njenega umora, vendar ga ubijejo v zaporu, preden se začne obravnava na sodišču. Osemnajst mesecev kasneje, ko se njen vdovec pripravi na ponovno poroko, pride skrivnostni Arthur Calgary, ki trdi, da je alibi Jacka Argylla in pod vprašaj postavi pravo identiteto morilca.

Nihče v Sunny Pointu ni pripravljen verjeti Arthurju, vendar je odločen dokazati, da je Jack umrl nedolžen. Toda njegov alibi ogrozi njega samega. Ko Arthur razkrije več podrobnosti svoje zgodbe, se razkrijejo skrivnosti Argylla in uničujoči dogodki, ki so privedli do umora Rachel. Prava identiteta njenega morilca je končno razkrita.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  1. epizoda

  +

  Bogata filantropistka Rachel Argyll je umorjena na svojem družinskem posestvu Sunny Point. Zaradi njenega umora je aretiran njen posvojenec Jack Argyll, mladi prestopnik.

 • 2

  2. epizoda

  +

  Ker nima druge možnosti, kot da pove popolno resnico, Artur spregovori in predloži neizpodbitne dokaze, da govori resnico o Jackovem alibiju.

 • 3

  3. epizoda

  +

  V Sunny Pointu je pravica padla v nemilost in poroka Lea in Gwende postane prizorišče brutalnega maščevanja.

 • 4

  4. epizoda

  +

  Uničujoči dogodki, ki so privedli do Rachelinega umora, se razkrijejo in kot posledica je resnična identiteta morilca končno razkrita.