Chicaška policija

Petek 28 September 20:05

12+12+
Chicago P.D. © 2015 Universal Television LLC. All Rights Reserved.
Chicaška policija

Naslednje predvajanje na TV

 1. Petek 28 September ob 20:05

  Življenje je tekočina (E01 - S03)

 2. Sobota 29 September ob 03:20

  Življenje je tekočina (E01 - S03)

 3. Ponedeljek 1 Oktober ob 11:15

  Življenje je tekočina (E01 - S03)

OPIS

Serija spremlja 21. okrožje chicaške policije, v katerem delujeta dve različni skupini, policisti v uniformi in obveščevalna enota.

Epizode

 • 1

  Silos

  +

  Ekipa preiskuje gnusen primer. Burgess spozna novo partnerico, Julie Tay, ki je sodelovala pri enem najslabših primerov v mestu. Skupaj se odzoveta na prvi klic in Tay pove več o svoji preteklosti.

 • 2

  Napačen zavoj

  +

  Ekipa prejme prijavo o uničenem avtu. Burgess in Tay se odzoveta in najdeta hudo pretepenega mladega moškega, njegova zaročenka pa je pogrešana. Voight in njegova ekipa se lepo vedeta, ko iščejo odgovore in pogrešano žensko.

 • 3

  Vsi cilindri

  +

  Platt gre na večerjo k očetu Robertu in ga opozori, naj bo previden z novo punco Natalie. Po večerji Platt telesno napadejo, zato jo odpeljejo v bolnišnico. Voight, Lindsay in Halstead pridejo v bolnišnico, da bi preiskali primer.

 • 4

  Veliki prijatelji, veliki sovražniki

  +

  Avto zapelje v množico, ki se odpravlja na koncert, nato pa odjeknejo še streli. Lindsay in Ruzek prideta na kraj zločina. Voight ne ve, kaj je motiv, obenem pa ga skrbi, ga gre za delo teroristične skupine, zato zaprosi za pomoč.

 • 5

  Vojno območje

  +

  Obveščevalcem naročijo, da morajo poiskati dilerje fentanila, zdravila, ki so ga povezali s številnimi prevelikimi odmerki v mestu. Ko ekipa preiskuje primer, odkrijejo več dilerjev v študentski tihotapski mreži.

 • 6

  Prijatelj pa tak

  +

  Zaradi pritožbe soseda se Burgess in policist odpravita v hišo bejzbolskega igralca McCoya in najdeta truplo šestnajstletne Maye. Ko odkrijejo, da sta Olinsky in McCoy prijatelja, MyCoy prizna, da je pomagal Mayi in drugim puncam pobegniti.

 • 7

  300.000 všečkov

  +

  Voight naroči ekipi, naj razišče umor, v katerega je vpletena edina priča pri primeru posilstva in umora Oliverja Tuxhorna. Ekipa preišče njegovo družino in finance.

 • 8

  Strel, ki so ga slišali po vsem svetu

  +

  Mladega policista ustrelijo v veži stanovanjske zgradbe, zato ekipa preišče storilce kaznivih dejanj, ki so grozili policiji. Nato ubijejo še drugega policista.

 • 9

  Ne uniči primera

  +

  Severida pripeljejo na zaslišanje, ko odkrijejo, da je njegov avto povzročil nesrečo s smrtnim izidom. Ekipa skuša razkriti skupino ugrabiteljev avtomobilov.

 • 10

  Ne beri novic

  +

  Ekipa najde truplo mlade ženske z več strelnimi ranami. Odkrijejo, da so podrobnosti njenega primera podobne drugim smrtim. Vse umore skušajo povezati in najti serijskega morilca.

 • 11

  Kar želi si

  +

  Spolnega prestopnika najdejo mrtvega. Ni jasno, ali je žrtev zločina iz sovraštva, spolnega napada ali samopoškodbe. Ekipa zasliši vse, ki so povezani s primerom, in se sooči z zasebno "posebno policijo", ki morda prikriva nezakonite dejavnosti.

 • 12

  Zatočišče

  +

  V parku najdejo truplo kruto umorjene ženske. Ko prideta Rixton in Atwater na kraj zločina, dva osumljenca bežita. Pobegneta v cerkev, duhovnik in verniki pa preprečijo policiji, da bi vstopila.

 • 13

  Zdaj se je spomnim

  +

  V zapuščeni zgradbi najdejo odvrženo truplo 15-letne deklice, ki je pobegnila iz centra za težavna dekleta. Halstead dela pod krinko kot paznik v centru. Meni, da dekleta ponujajo spolne usluge v zameno za nekaj drugega.

 • 14

  Sedem obtožnic

  +

  V zažgani hiši najdejo pogorelo truplo. Identificirati morajo žrtev in fanta, ki je bil v hiši hudo poškodovan. Ko skušajo ugotoviti, kdo je bil vpleten, se zapletejo v mrežo skrivnosti in laži.

 • 15

  Usluga, naklonjenost, hudobija ali zloba

  +

  Lindsay izve, da hoče oče maščevati hčerkino smrt. Olinsky dela pod krinko kot plačani morilec. Ker imajo premalo dokazov, da bi aretirali člana tolpe, začne ekipa spet preiskovati primer.

 • 16

  Čustvena bližina

  +

  Olinskyjeva hčerka je še v kritičnem stanju po požaru, ekipa pa išče osumljenca. Voight prevzame primer in ve, da ima podporo Stona in ekipe ter gasilcev. Ekipa išče povezavo med lastnikom zgradbe, vsem v njej in osumljenci.

 • 17

  Ne pozabi hudiča

  +

  Ekipi sporočijo, da je po gozdu tekla bosa ženska. Najdejo jo v zaklenjeno v ladijskem zabojniku. Voight se sprašuje o legitimnosti primera in naroči ekipi, da pride zadevi do dna.

 • 18

  Malce svetlobe

  +

  Bobbyja Trenta umorijo zaradi skrivnostnega posnetka, zato mora ekipa preiskovati eno izmed najbolj bogatih družin v Chicagu. Odkrijejo veliko skrivnosti.

 • 19

  Upor v zadnji minuti

  +

  Burgess spodbuja sestro, naj preživi noč s prijatelji, naslednje jutro pa ugotovi, da Nicole ni prišla domov. Ekipa združi moči in išče Nicole. Najdejo jo komaj živo na postaji El.

 • 20

  Oklepanje odrešitve

  +

  Voight preiskuje umor najstnika, ko odkrije morilsko orožje, povezano s primerom, ki ga je preiskoval pred 17 leti. Voight prouči star primer pod nadzorom nekdanjega partnerja Dennyja Woodsa.

 • 21

  Tatovi

  +

  Ekipo pokličejo zaradi bančnega ropa. Srečajo detektivko Hailey Upton, ki skuša prevzeti kraj zločina s svojo ekipo. Lindsay je prisiljena sprejeti odločitev v hipu.

 • 22

  Vojska enega

  +

  Na spletu predvajajo posnetek v živo o moškem, ki ga pretepejo in živega zažgejo. Ekipa odkrije, da je žrtev moški, ki so ga zaprli zaradi posilstva, nato pa, da gre za skupino "Perv Hunters".

 • 23

  Vilice na ulici

  +

  Lindsay pokliče panična mama Bunny, ker so njenega fanta ustrelili. Lindsay se mora domisliti najboljšega pristopa k situaciji, saj je njena mama osumljena umora.