Chicaška policija

Nedelja 00:05

12+12+
Chicaška policija

Naslednje predvajanje na TV

 1. Nedelja 26 Januar ob 00:05

  Oklepanje odrešitve (E20 - S04)

 2. Nedelja 26 Januar ob 03:40

  Oklepanje odrešitve (E20 - S04)

 3. Ponedeljek 27 Januar ob 00:05

  Tatovi (E21 - S04)

OPIS

Serija spremlja 21. okrožje chicaške policije, v katerem delujeta dve različni skupini, policisti v uniformi in obveščevalna enota.

Epizode

 • 1

  Reforma

  +

  Oddelek prestaja velike spremembe, Lindsay se je preselila v New York in enoto preiskujejo zaradi suma o korupciji. Policisti poskušajo dobiti prekupčevalce z orožjem, kar se kmalu zaplete, ko postanejo vpleteni nedolžni civilisti in otroci.

  Naslednjič
  Nedelja 9 Februar ob 00:05
  12+12+
  Na Fox Crime
  Naslednjič
  Nedelja 9 Februar ob 03:40
  12+12+
  Na Fox Crime
 • 2

  Posebnost herojev

  +

  Potem ko med uličnim festivalom raznese kombi, začnejo pogrešati policista in muslimana Franka Tomo. Kmalu začnejo številni dokazi nakazovati na to, da je vpleten. Kim Burgess želi navkljub nasprotovanju nadrejenih dokazati, da je nedolžen.

  Naslednjič
  Ponedeljek 10 Februar ob 00:05
  12+12+
  Na Fox Crime
  Naslednjič
  Ponedeljek 10 Februar ob 03:40
  12+12+
  Na Fox Crime
 • 3

  Obljuba

  +

  Mlado Latinoameričanko brutalno umorijo in obveščevalna služba sumi, da je tihotapila droge. Primer vodi ekipo pod Antonijevim vodstvom v temačen svet predelave mesa. Ugotovijo, da je morda umrla zaradi nečesa drugega.

  Naslednjič
  Nedelja 16 Februar ob 00:05
  12+12+
  Na Fox Crime
  Naslednjič
  Nedelja 16 Februar ob 03:40
  12+12+
  Na Fox Crime
 • 4

  Ovaduh

  +

  Obveščevalna služba je pri preiskovanju umora, povezanega z drogami, na mrtvi točki, ker soseska noče sodelovati z njimi. Na preizkušnji je tudi molčečnost policistov, ko Uptonovo sprašujejo o Ruzekovem ravnanju z osumljencem.

  Naslednjič
  Ponedeljek 17 Februar ob 00:05
  12+12+
  Na Fox Crime
  Naslednjič
  Ponedeljek 17 Februar ob 03:40
  12+12+
  Na Fox Crime
 • 5

  Dom

  +

  Ko obveščevalna služba razkrije laboratorij mamil vodje gangsterjev Marshalla Carterja, odkrijejo tudi trgovino z otroci, posvojenimi v tujini. Atwater se medtem odloča, ali bi preselil svoja sorojenca na varno iz Chicaga.

  Naslednjič
  Nedelja 23 Februar ob 00:05
  12+12+
  Na Fox Crime
  Naslednjič
  Nedelja 23 Februar ob 03:40
  12+12+
  Na Fox Crime
 • 6

  Padec

  +

  Na videz popolna družina je umorjena v svojem domu in ekipa se poda za preprodajalcem, ki bi lahko bil povezan z njimi. Voigh prosi za pomoč narednika Seana McGradyja, ki nepričakovano umre med preiskavo.

  Naslednjič
  Ponedeljek 24 Februar ob 00:05
  12+12+
  Na Fox Crime
  Naslednjič
  Ponedeljek 24 Februar ob 03:40
  12+12+
  Na Fox Crime
 • 7

  Oskrba na bojišču

  +

  Obveščevalna služba bije bitko s časom, da bi našla ugrabljenega dečka. Ekipa zaradi svoje urnosti in natančnosti poveže primer z nekdanjim specialcem ameriške vojske. Voight, ki je iz teh vrst, gre pod krinko, da bi kaj izvedel.

 • 8

  Politika

  +

  Voightovega prijatelja, kongresnika Scotta Graynorja, najdejo nezavestnega ob truplu Ukrajinke. Ker je primer povezan s policaji pod krinko, se mora Burgessova odločiti, ali bo z njim ogrozila primer svojega fanta.

 • 9

  Pošast

  +

  Zaradi smrti hčerke sodnika Tommyja Wellsa pride ekipa na sled nezakonitemu izdajanju zdravil, ki se širi po Chicagu, in za vpletenimi zdravniki. Medtem Voight odkrije, kdo v enoti je ovaduh.

 • 10

  Zajčja luknja

  +

  Potem ko gre Halstead s Camilo na zabavo, postane vpleten v umor, povezan z drogami. Zato se mora odločiti, ali bo zvest ekipi ali svoji punci. Medtem Voight odkrije ovaduha v svoji ekipi.

 • 11

  Zaupno

  +

  Obveščevalna služba med iskanjem zvodnika naleti na varno hišo za ženske, od koder novačijo nove prostitutke. Burgessova napreduje s preiskavo s pomočjo namigov ovaduha, ki ga s tem ogrozi.

 • 12

  Ujetnik

  +

  Atwater izgine med preiskovanjem hiše večkrat obsojenega zločinca in dokazi mu ne gredo na roko, saj so na kraju zločina našli njegovo lastnino in kri. Obveščevalna služba ga želi čim prej rešiti, preden bo prepozno.

 • 13

  Lov na pošasti

  +

  Antonio se začenja zbliževati s salvadorsko detektivko Marcello Gomez, potem pa odkrije, da ima Marcella na skrivaj druge razloge za obisk Chicaga. Voight medtem izve, da so našli truplo morilca njegovega sina.

 • 14

  Himna

  +

  Ko je slaven košarkar umorjen po shodu proti policiji, se obveščevalna služba med iskanjem morilca sooča z ljudmi z zelo močnim političnim mnenjem. Primer se še dodatno zaplete, ko postane v zadevo vpletena Woodsova hčer Brianna.

 • 15

  Sestrstvo

  +

  Obveščevalna služba izsledi morilca posiljevalcev. Primer da misliti Burgessovi, ki se začne spraševati, ali so napadalci njene sestre res plačali za svoja dejanja.

 • 16

  Profili

  +

  Obveščevalna služba preiskuje več bombnih napadov, usmerjenih proti predstavnikom medijev. V bitki s časom združijo moči z gasilci, ki jim pomagajo preučiti naprave in preprečiti naslednji napad.

 • 17

  Prelomna točka

  +

  Po umoru Aldermana, pomembneža, znanega po prizadevanju za obnovo urbanih skupnosti, začne obveščevalna služba preučevati korupcijo v njegovi soseski. Olinsky je pod pritiskom, potem ko mu da Woods ultimat.

 • 18

  Duhovi

  +

  Upton se ponovno vrne pod krinko, da bi razkril preprodajo metamfetamina, ki jo vodi nekdanji ovaduh. Ker Woods vedno bolj pritiska na Voighta, ta prosi Olinskyja za uslugo.

 • 19

  Maščevanje

  +

  Niz ropov skrivališč robe začne kazati na osumljenca, ki ga ne bi pričakovali. Voight se sooči z glavno pričo iz primera umora Binghama.

 • 20

  Reševanje

  +

  Voight je priča ugrabitvi mladenke, povezane z njegovo preteklostjo, in obveščevalna služba skuša najti povezavo med njeno ugrabitvijo in več bančnimi ropi. Ruzek izve, da so sklicali veliko poroto, in Olinskyju se bliža sojenje.

 • 21

  Vdanost

  +

  Halstead in Atwater gresta pod krinko, da bi preprečila prihod vojaškega orožja na ulice. Voight medtem prosi za uslugo in s tem še zadnjič poskusi očistiti Olinskyjevo ime, ki je osumljen umora.

 • 22

  Vrnitev domov

  +

  Napetost naraš?a, ko Itelligence iš?e pravico za Olinskyja, potem ko je bil zaboden v zaporu. Antoniojeva zvestoba je na preizkušnji.