Bilo jih je deset

12+12+
@C.Dubois
Bilo jih je deset

OPIS

“Bilo jih je deset” je prva sodobna adaptacija najbolje prodajane kriminalke Agathe Christie.

Deset ljudi, pet žensk in pet moških, je povabljenih v luksuzen hotel na zapuščenem tropskem otoku. Hitro ugotovijo, da so povsem sami, odrezani od preostalega sveta. Dopust se sprevrže v moro.

Zakaj jih je nekdo zvabil v tako srhljivo past? Odgovor se skriva v njihovi preteklosti, v sramotnih dogodkih, ki si jih poskušali zakopati. Zdaj so začeli plačevati za svoje napake. Na koncu ne bo ostal nihče. Eden po eden… vsi bodo padli. To pa poraja ključno vprašanje: Kdo je morilec?

Epizode

Sezona 1
 • 1

  1. epizoda

  +

  Sedem ljudi pristane na otoku, na katerem stoji luksuzen hotel. Malik, Nina, Eve, Xavier, Kelly (in njen pes), Victoria in Gilles se seznanijo z zaposlenima v hotelu, Eddyjem in Myriam. Potem se jim pridruži še pilot helikopterja, Vincent.

 • 2

  2. epizoda

  +

  Oskrbnica hotela Myriam in Kellyjin pes umreta. Gostje hotela ugotovijo, da je nekdo zastrupil njihov edini vir pitne vode. V hotelu ne morejo ne piti ne jesti, zato se odpravijo raziskat otok.

 • 3

  3. epizoda

  +

  Gostje odkrijejo Gillesovo truplo in se zavedo, da je med njimi morilec. Takoj posumijo Eddyja, zaposlenega v hotelu, ga zavežejo okoli drevesa in se odpravijo naredit splav. Kmalu zatem nekdo umori Eddyja.

 • 4

  4. epizoda

  +

  Kelly, Nina in Malik v morju odkrijejo truplo Eve. Kelly pravi, da je videla, kako jo je zabodel črni duh. Vsem se počasi začenja mešati. Victoria sumi Kelly in jo zato napade.

 • 5

  5. epizoda

  +

  Xavier umre. Preživeli rešitelji so si v laseh kot še nikoli doslej.

 • 6

  6. epizoda

  +

  Nina, Kelly in Malim ostanejo na otoku. Kelly je prepričana, da sta se Nina in Malik zarotila proti njej.