Sodobna družina

Sreda 19:00

12+12+
Sodobna družina

Naslednje predvajanje na TV

 1. Sreda 17 Julij ob 10:45

  Avstralija (E20 - S05)

 2. Sreda 17 Julij ob 11:10

  Spalec (E21 - S05)

 3. Sreda 17 Julij ob 19:00

  Sporočilo sprejeto (E22 - S05)

OPIS

Sodobna družina je zgodba o čudoviti veliki razširjeni družini. Tri družine nam ponujajo odkrit in smešen vpogled v sodobno družino.

Epizode

 • 1

  Poletna ljubezen

  +

  Haley in Andy se bosta morala spopasti s svojimi čustvi, Phil in Claire pa bosta vse samo poslabšala. Jay in Gloria iščeta vrtec za Joe, Cam pa tolaži Mitcha, ko prestaja krizo srednjih let.

  Naslednjič
  Ponedeljek 5 Avgust ob 19:30
  Na Fox
  Naslednjič
  Sreda 7 Avgust ob 10:50
  Na Fox
 • 2

  Dan, ko je Alex odšla na faks

  +

  Haley pelje Alex v šolo, kjer spoznata njeno novo cimro. Phil prosi Luka, naj mu pomaga razkazati hišo. Vsi drugi pa iščejo izgovor, zakaj ne bodo šli na Lilyjino tekmo.

  Naslednjič
  Torek 6 Avgust ob 19:00
  Na Fox
  Naslednjič
  Četrtek 8 Avgust ob 10:25
  Na Fox
 • 3

  Omare

  +

  Mitchell se znajde v neprijetnem položaju, ko mu ponudijo službo, ki jo močno potrebuje. Phill dovoli Dylanu, da se začasno preseli v klet k Haley, a kmalu ugotovi, da je bila to napaka. Alex ima težave s fanti.

  Naslednjič
  Torek 6 Avgust ob 19:30
  Na Fox
  Naslednjič
  Četrtek 8 Avgust ob 10:50
  Na Fox
 • 4

  Ona je nora

  +

  Phil postane obseden z račjimi jajci, Claire je zaskrbljena zaradi načrtov za omare, ki jih bo predstavila očetu in ustvarjalni ekipi. Mitch in Cam pa oddajata zgornje stanovanje študentom. Gloria skuša povečati Mannyjevo samozavest.

  Naslednjič
  Sreda 7 Avgust ob 19:00
  Na Fox
  Naslednjič
  Petek 9 Avgust ob 10:25
  Na Fox
 • 5

  Sodba

  +

  Claire pelje Haley in Alex v službo, kjer naj bi doživeli odlično izkušnjo, Phil vodi Lukov in Mannyjev razred, Gloria je navdušena, ker bo porotnica, Cam in Mitch pa se ne strinjata o tem, koga bosta povabila na zabavo.

  Naslednjič
  Sreda 7 Avgust ob 19:30
  Na Fox
  Naslednjič
  Petek 9 Avgust ob 10:50
  Na Fox
 • 6

  Bolj ko me ignoriraš...

  +

  Claire in Phil imata polne roke dela, ko Luka aretirajo zaradi vožnje brez dovoljenja. Nato zasačita Alex, ko se tihotapi iz trgovine z alkoholom.

  Naslednjič
  Četrtek 8 Avgust ob 19:00
  Na Fox
  Naslednjič
  Ponedeljek 12 Avgust ob 10:25
  Na Fox
 • 7

  Philova seksi hiša

  +

  Vsi so pri Jayu in Glorii. Pogovor nanese na nobel hišo, ki jo Phil pomaga prodati prijatelju Mitcha in Cama. Vsi se strinjajo z zamislijo, da bi se morali iti tja zabavat.

  Naslednjič
  Četrtek 8 Avgust ob 19:30
  Na Fox
  Naslednjič
  Ponedeljek 12 Avgust ob 10:50
  Na Fox
 • 8

  Pospravi svoj predal s šaro

  +

  Gloria družini predstavi dr. Debro, ki jih spodbudi, naj očistijo svoje predale s kramo. Kmalu izbruhne prepir med Mitchem in Camom ter Claire in Philom o tem, katera zakonca sta boljša. Jay se noče posvetiti svoji čustveni plati in razjezi Glorio.

  Naslednjič
  Petek 9 Avgust ob 19:00
  Na Fox
  Naslednjič
  Torek 13 Avgust ob 10:25
  Na Fox
 • 9

  Beli božič

  +

  Gloria bi rada izkusila popolni beli božič, saj ga v Kolumbiji ni mogla, zato najame kočo v gorah za vso družino, vključno z Andyjem. Žal jih čaka razočaranje.

  Naslednjič
  Petek 9 Avgust ob 19:30
  Na Fox
  Naslednjič
  Torek 13 Avgust ob 10:50
  Na Fox
 • 10

  Igra

  +

  Claire in Phil nameravata na večerjo z odličnim parom, ki sta ga spoznala na dopustu. Težava je le, da do zdaj par še ni plačal nobene večerje.

  Naslednjič
  Ponedeljek 12 Avgust ob 19:00
  Na Fox
  Naslednjič
  Sreda 14 Avgust ob 10:25
  Na Fox
 • 11

  Razprosti svoja krila

  +

  Claire in otroci so naveličani račk v hiši, zato imajo načrt zanje, ko Phil odide na obisk k Alex. Jay pomaga Mitchu, ko pri Lily prespijo prijateljice. Pred Glorio in Camom pa je podvig.

  Naslednjič
  Ponedeljek 12 Avgust ob 19:30
  Na Fox
  Naslednjič
  Sreda 14 Avgust ob 10:50
  Na Fox
 • 12

  Čist en dan

  +

  Pred Clarie so velike spremembe, zato se odloči, da je čas za spomladansko čiščenje. Ker ve, da ima malo časa, hoče, da je njen dom čim bolj organiziran. Pričakuje, da bodo vsi vrgli proč stvari, ki jih ne potrebujejo.

  Naslednjič
  Torek 13 Avgust ob 19:00
  Na Fox
  Naslednjič
  Četrtek 15 Avgust ob 10:25
  Na Fox
 • 13

  Prtljažnik v prtljažniku

  +

  Clair in Phil sta se navadila novega ritma, toda Phil ne bo več dolgo trpel tega, da nihče ne opazi njegovega truda. Jay ima težave z ljubosumjem, Cam in Mitch pa sta zelo gostoljubna.

  Naslednjič
  Torek 13 Avgust ob 19:30
  Na Fox
  Naslednjič
  Četrtek 15 Avgust ob 10:50
  Na Fox
 • 14

  Nevihta

  +

  Vsa družina pride k Jayu in Glorii, čemur se Jay upre, saj hoče na srečanje s kolegi iz mornarice. Phil skuša biti junak in se odkupiti, a povzroči še več težav. Mitch in Cam pa skušata rešiti Lilyjino rojstnodnevno zabavo.

  Naslednjič
  Sreda 14 Avgust ob 19:00
  Na Fox
  Naslednjič
  Petek 16 Avgust ob 10:25
  Na Fox
 • 15

  Ne vem, kako ji uspe

  +

  Claire je nekako postala supermama, saj vodi posel in ima kljub temu čas za vsa opravila doma. Toda Claire ima skrivno orožje. Jay in Gloria sta skrajno neprespana, do Mitcha in Cama pa se vedejo neprimerno na prijateljevi poroki.

  Naslednjič
  Sreda 14 Avgust ob 19:30
  Na Fox
  Naslednjič
  Petek 16 Avgust ob 10:50
  Na Fox
 • 16

  Prikrivanje

  +

  Phil ima novo stranko, zaradi česar začne lagati Claire, nato pa stvari uidejo nadzoru. Gloria posumi, da je všeč inštruktorju joge. Jay skuša posneti svojo spletno oddajo. Mitch in Cam skušata naučiti Lily voziti kolo.

  Naslednjič
  Četrtek 15 Avgust ob 19:00
  Na Fox
 • 17

  Izrazi se

  +

  Phil hoče odpotovati s Claire v Pariz. Jay se je lotil prenove kopalnice, kar je precej nevarno za Glorio, Mannyja in Joeja. Camova sestra Pam je na obisku, ker jo je mož zapustil.

  Naslednjič
  Četrtek 15 Avgust ob 19:30
  Na Fox
 • 18

  Zabava

  +

  Manny in Luke pazita na Lily in Joeja, da bodo odrasli lahko namenili dan sebi. Claire in Gloria gresta v zdravilišče, Phil in Mitch gresta v kino, Jay in Cam pa obiščeta športni bar.

  Naslednjič
  Petek 16 Avgust ob 19:00
  Na Fox
 • 19

  Moški ne bi smeli lagati

  +

  Claire prinese domov potepuškega psa in naščuva otroke, da ji ga pomagajo skriti pred Philom. Gloria povabi novi par, čeprav ji je Jay pojasnil, da noče sklepati novih prijateljstev. Cam odda stanovanje rok bendu.

  Naslednjič
  Petek 16 Avgust ob 19:30
  Na Fox
 • 20

  Povabilo na ples

  +

  Claire je prepričana, da je v podjetju vohun. Phil ponori, ko z Glorio obtožita teto Alice, da jima je ukradla recept. Mitch pomaga Luku s povabilom na ples.

 • 21

  Nori vlak

  +

  Dede čaka nova poroka in Manny prepriča družino, da se odpeljejo z vlakom na poroko. Claire in Mitchell pripravljata zdravico, Luku in Mannyju pa se malce zmeša.

 • 22

  Dvojni klik

  +

  Claire ne najde pravega trenutka, da bi odpustila uslužbenca. Phil misli, da je zasačil Luka s punco v postelji. Nihče ne opazi, da je Alex prišla domov čez poletje. Cam in Mitch pa se spreta zaradi Lily.