Posebno poročilo

12+12+
Minority Report © 2015 Fox and its related entities and Paramount Television. All rights reserved.
Posebno poročilo

OPIS

Serija se odvija deset let po ukinitvi Predzločina, urada za iskanje zločincev, za katere so jasnovidci videli, da bodo zagrešili zločin. Zdaj je reševanje zločinov drugačno, pravica pa se zanaša na zapletenejšo in zanesljivejšo tehnologijo.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  1. del

  +

  Nenavadno sodelovanje med moškim, ki ga lovi prihodnost, ter policistko, ki ima težave s preteklostjo. Skupaj poskušata preprečiti najhujše zločine v letu 2065, preden se zgodijo. Posneto po uspešnici Stevena Spielberga.

 • 2

  G. Dobrotnik

  +

  Dash in Vega združita moči, da bi našla morilca, ki je razočaran v ljubezni. Dash še vedno prosi brata in sestro za pomoč.

 • 3

  Sokolje oko

  +

  Z vpeljavo Sokoljega očesa, novega programa, ki nadzira sumljivo vedenje, Vega prosi Akeelo, naj ji pomaga, ko se trudi, da bi Dash postal novi programski analitik. Vega in Dash začneta sumiti, da ima Arthur morda pomembnejši načrt.

 • 4

  Fredi

  +

  Dash gre pod krinko, da bi ujel osumljenko, ki se namerava maščevati morilcem njene sestre. Agatha pa začne uresničevati svoj načrt.

 • 5

  Darilo

  +

  Ko Dash in Vega spoznata, da je Vega žrtev v njegovem zadnjem videnju, združita moči z nekom, ki je imel ključno vlogo pri umoru Vegininega očeta pred leti. Arthur seže še globlje v spomine brata in sestre.

 • 6

  Goslačev vrat

  +

  Dash skuša sam preiskati umor, toda ko stvari ne gredo po načrtih, se mora Vega zateči k Arthurju in njegovim podzemnim zvezam, da bi pomagala Dashu. Podrobnosti o Agathinem, Arthurjevem in Dashevem življenju se razkrijejo.

 • 7

  Čast med tatovi

  +

  Arthur in Dash združita moči, da bi pomagala mladi punci šibkega zdravja. Bojita se namreč, da je žrtev iz videnja. Čeprav bi jo sodobna tehnologija lahko rešila, skupnost, v kateri punca živi, prepoveduje uporabo te tehnologije.

 • 8

  Ameriške sanje

  +

  Dash in Vego videnje popelje na Southside, kjer jima skupnost ne zaupa. Blakovi sumi o Vegi in Dashu pa se še poglobijo.

 • 9

  Memento Mori

  +

  Blake zadrži podatke, ki mu jih da DIA, ko izve, da so na sledi prekognitom. Arthur se odloči, da jih bo rešil. Dash ima videnje o političnem atentatu, ki poseže v Vegino osebno življenje.

 • 10

  Vsi bežijo

  +

  Prekogniti in Vega morajo združiti moči, da bi ustavili kemični napad teroristov Memento Mori. Blomfeld pa je odločen, da bo spravil prekognite nazaj v mlečno kopel.