Moški išče žensko

12+12+
Man Seeking Woman © 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.
Moški išče žensko

OPIS

Serija nudi prisrčen vpogled svet zmenkarij. Spoznamo naivnega Josha Greenberga, ki v življenju išče ljubezen.

Epizode

 • 1

  Futon

  +

  Lucy, ki ima zelo slab dan, nato pa na zmenku spozna Josha, in vse se odvije tako dobro, da pozabi na svoje težave. Zelo dobro se ujameta, toda Lucyjine tri cimre moti, da je Josh tako pogosto pri njih.

 • 2

  Ranč

  +

  Josh pripravlja Lucy na to, da bo spoznala njegovo mamo Patti. Dobro se morata pripraviti, ker je Patti posebna. V svojem gospodinjstvu ima veliko pravil in običajev. Večerja se odvije nepričakovano dobro...

 • 3

  Konj

  +

  Mike misli, da ni pametno, da se je Josh obvezal eni ženski. Lucy skuša vzpostaviti odnos z Mikom. Vsi trije naj bi šli na večerjo, toda Josh mora ostati v službi, Mike pa ignorira Lucy, kar je začetek zelo neprijetnega večera.

 • 4

  Pokovka

  +

  Lucyjini starši, ki jo podpirajo finančno, jo prisilijo, da jih obišče. S seboj pelje Josha. Staršem ga še ni omenila, zato jo skrbi, kako obsojajoči bodo, Josh pa ne vidi težav. Lucy je zgrožena, ko se spoprijatelji z njimi.

 • 5

  Škamp

  +

  Joshu šef naroči, da mora zabavati zelo zahtevno stranko in vse kaže, da se večer ne bo dobro končal zanj. Lucyjina kariera napreduje, agencija ji namerava zaupati velikansko kampanjo. Lucy pelje Josha na nobel zabavo.

 • 6

  Pad thai

  +

  Josh in Lucy sta postala par, ki preživlja ves čas doma in se dobro počuti v svoji vsakodnevni rutini. Ko Lucy stari prijatelji prepričajo, naj gre še enkrat ven zavoljo starih časov, se začne spogledovati z Owenom, čednim in zanimivim tipom.

 • 7

  Pecivo

  +

  Josh in Lucy nameravata narediti velik korak v zvezi. Mike in Liz prepričujeta Josha, da mora prositi Lucyjinega očeta za blagoslov. Srečanje je sicer napeto, vendar se dobro konča. Josh začne načrtovati popolno snubitev...

 • 8

  Delfin

  +

  Josh in Lucy povesta Joshevemu očimu Tomu in mami Patti o bližajoči se poroki. Patti je navdušena. Liz je iz sebe, ker je končno postala partnerica v odvetniški pisarni, toda dogodek zasenčita Patti in Tom z Joshevo poroko.

 • 9

  Torta

  +

  Mike je navdušen, ko ga Josh izbere za pričo na poroki. Načrtovati začne fantovščino. Josh ni navdušen nad Mikovimi načrti, saj namerava noč preživeti z Lucy. Sprijazni se z neizbežnim in odpravi v striptiz bar.

 • 10

  Kri

  +

  Na dan Josheve in Lucyjine poroke urejajo še zadnje podrobnosti. Ker je bilo dela veliko, je prišlo do manjših napak. Bar še ni odprt, ni veganskega menija za Lucyjino prijateljico Robin in podobno.