Iz L. A.-ja v Vegas

Torek 14:05

Iz L. A.-ja v Vegas

Naslednje predvajanje na TV

 1. Torek 21 Avgust ob 14:05

  Parkirno mesto B (E08 - S01)

 2. Sreda 22 Avgust ob 01:30

  Preveč rezervacij (E09 - S01)

 3. Sreda 22 Avgust ob 04:50

  Preveč rezervacij (E09 - S01)

OPIS

Iz L. A.-ja v Vegas je humoristična serija o letalski posadki, ki se rada ukvarja sama s sabo, in čudaških potnikih, ki vsak vikend letijo iz Los Angelesa v Las Vegas in nazaj. Iz neznancev na letalu se čez vikend prelevijo v nenavadno družino.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilotna epizoda

  +

  Spoznajte posadko nizkocenovnega ponudnika letov in ekscentrične potnike, ki vsak vikend letijo iz L. A.-ja v Las Vegas, da bi se vrnili kot zmagovalci. Ne bo sicer lahko, a sčasoma se bodo spremenili v nenavadno družino. No, od petka do nedelje.

 • 2

  Javkanje in truplo

  +

  Letalska posadka mora potnike pomiriti, ker so na letalu odkrili truplo. Poleg tega pa ima pilot Dave težave s pristajanjem.

 • 3

  Dva pilota in pol

  +

  Kapitana Dava ni, zato ga tokrat nadomešča njegov tekmec, pilot Steve. Artem in Nichole pa Colinu pomagata pri načrtovanju sinove rojstnodnevne zabave.

 • 4

  Afera

  +

  Ronnie spozna, da eden od potnikov vara ženo, a ne ve, če naj ga razkrije. Pilot Dave se zaljubi v kontrolorko letov, a si je ne upa povabiti na zmenek. Potnike pa zanese, ko lahko s kreditno kartico plačajo praktično vse na letalu.

 • 5

  Bratovščina medveda

  +

  Pilot Dave užali čistilni servis, ta pa njemu in Bernardu pusti smrdljivo presenečenje. Ronnie in Colin iščeta izgubljenega rumenega medvedka, Artem pa Nichole nauči igrati poker.

 • 6

  #PretepPilotov

  +

  Ronnie ima zobozdravstvene težave in si poišče nenavadno pomoč. Colin pilota Dava trenira za pretep s pilotom Stevom, Artem in Nichole pa zbirata stave, kateri pilot bo zmagal.

 • 7

  Kaj lahko počneš v Vegasu, ko prestavijo let

  +

  Colinu izročijo ločitvene papirje, zato ga hoče pilot Dave spraviti v boljšo voljo. Z Alanom, Artemom in Bernardom se odpravijo žurat. Nichole Ronnie pelje na zanimiv dvojni zmenek.

 • 8

  Parkirno mesto B

  +

  Ronnie vržejo iz stanovanja, pri Bernardu pa tudi ne sme biti, zato jo pilot Dave povabi, naj živi z njim v skupnosti zaposlenih v letalstvu. Colina presenetijo slabe ocene študentov, zato mu Nichole in Bernard ponudita nekaj nasvetov.

  Naslednjič
  Torek 21 Avgust ob 14:05
  Na Fox
 • 9

  Preveč rezervacij

  +

  Za polet imajo preveč rezervacij, zato mora posadka potnike nekako prepričati, naj se odpovedo svojemu sedežu. Nichole proda ogromno prigrizkov, Artem se zaplete v prepir, Ronniejeva simpatija pa si kupi vozovnico, da bosta lahko malce več skupaj.

  Naslednjič
  Sreda 22 Avgust ob 01:30
  Na Fox
  Naslednjič
  Sreda 22 Avgust ob 04:50
  Na Fox
 • 10

  Bernardov rojstni dan

  +

  Bernard ima enkratno rojstnodnevno zabavo z biblijsko tematiko. Ronnie je ljubosumna, ker Colin flirta z žensko, ki je zelo podobna njegovi bivši ženi. Nichole skuša preprečiti, da bi njena mami izvedela, da je striptizeta.

  Naslednjič
  Četrtek 23 Avgust ob 01:30
  Na Fox
  Naslednjič
  Četrtek 23 Avgust ob 04:50
  Na Fox
 • 11

  Jack Silver

  +

  Ekscentrični lastnik letalske družbe Jack Silver leti v Vegas. Ko izve, da ga bodo ob pristanku aretirali, skuša letalo ugrabiti in preusmeriti v Mehiko. Ronnie in Bernard skušata Jacka nadušiti in se znajdeta v neprijetni situaciji.

  Naslednjič
  Petek 24 Avgust ob 01:30
  Na Fox
  Naslednjič
  Petek 24 Avgust ob 04:50
  Na Fox
 • 12

  Dan za urjenje

  +

  Ronnie, Bernard in pilot Dave se mučijo na urjenju, a dokažejo, da so spodobni urediti prav vse, če pride do dejanskega nujnega primera. Polet ima zamudo, zato gredo Colin, Artem in Nichole igrat na avtomat, kjer jih po njihovo čaka velik zadetek.

  Naslednjič
  Sobota 25 Avgust ob 01:30
  Na Fox
  Naslednjič
  Sobota 25 Avgust ob 04:50
  Na Fox
 • 13

  Slavnostna večerja

  +

  Brian pride v L. A. k Ronnie, ta pa se odloči prirediti slavnostno večerjo, da bi ga navdušila. Dave povabi Patricio in se veseli njunega prvega uradnega zmenka. Colin pa pride s taksistko. Artem Nichole pove vse o svojem umetniškem udejstvovanju.

  Naslednjič
  Torek 28 Avgust ob 01:30
  Na Fox
  Naslednjič
  Torek 28 Avgust ob 04:50
  Na Fox
 • 14

  Pilot Dave si da duška

  +

  Dave je depresiven, ker se je razšel s Patricio, zato gre kockat z Artemom in Colinom. Ker zamudi polet, ga morajo nadomeščati, Ronnie pa se ne more odločiti, če bi živela z Bryanom.

  Naslednjič
  Sreda 29 Avgust ob 01:30
  Na Fox
  Naslednjič
  Sreda 29 Avgust ob 04:50
  Na Fox
 • 15

  Snubitev

  +

  Ronnie se prijavi na razpis pri drugi letalski družbi, a ne pomisli, kaj bo to pomenilo za njeno zvezo z Bryanom. Pilot Dave namerava zasnubiti Patricio, čeprav Nichole tega noče, Artem pa Colina spodbuja, naj se upre bivši ženi.

  Naslednjič
  Četrtek 30 Avgust ob 01:30
  Na Fox
  Naslednjič
  Četrtek 30 Avgust ob 04:50
  Na Fox