Hawaii Five-0

12+12+
©2019 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
Hawaii Five-0

OPIS

V seriji spremljamo elitno enoto policajev, ki preprečujejo kriminal na sončnih Havajih. Ekipo vodi Steve McGarrett, ki je iz mornarice prišel med policaje in ki se zločinov rad loti neposredno, brez birokracije.

Epizode

 • 1

  Ognju ni nikoli dovolj

  +

  McGarrett in Danny prosita za pomoč Tani Rey (Meaghan Rath), da bi skupaj našli hekerja Aarona Wrighta (Joey Lawrence), ki je iz zapora spravil požigalca.

 • 2

  Težki dnevi

  +

  McGarrett in ekipa sodelujejo s poškodovanim policijskim psom, ki je bil edina priča ponesrečeni raciji. McGarretta obišče nekdanji Tjulenj, ki se želi pridružiti ekipi.

 • 3

  Nožu v hrbet sledi pištola v glavo

  +

  Ekipa prosi za pomoč starega znanca, ko rešujejo primer umora vodje pomembne družine zločincev, ki je spodbudil poboje iz maščevanja po vsem otoku.

 • 4

  Nesmiselno prekrivanje dima

  +

  V policijsko bazo nekdo vdre in življenja vseh ovaduhov so v nevarnosti. Eden med njimi tudi umre. McGarrett mora za pomoč prositi hekerja Aarona Wrighta (Joey Lawrence), ki ga je ravno spravil za zapahe.

 • 5

  V živahni deželi Kama'oma'o

  +

  Na noč čarovnic ekipa preiskuje več umorov, ki spominjajo na havajske bajke. Grover obišče moškega, ki ga bodo kmalu usmrtili, saj lahko z njegovo pomočjo reši primer, ki ga že leta preganja.

 • 6

  Voda razkrije večplastnost cvetov

  +

  Ekipo preiskava umora dveh turistov pripelje do moškega, ki trpi za motnjo razcepljene osebnosti. Ena od njegovih osebnosti je nasilna, druga pa infantilna.

 • 7

  Pod budnim očesom modre krvi

  +

  Junior in Adam priskočita na pomoč McGarrettu med ropom banke, pri katerem Steve naredi napako, ki bi lahko imela tragične posledice. Adam se mora navaditi praznega doma brez Kono.

 • 8

  Ne hodi se potapljat

  +

  McGarrett kot pilot raziskuje, kaj je bil vzrok letalske nesreče, zaradi katere je pilot med dirkanjem po zraku umrl.

 • 9

  Smrt na morju

  +

  McGarrett, Danny, Tani in Junior pridejo med preiskovanjem zapuščene ladje v stik s smrtonosnim biološkim orožjem in preostali ekipi ostane osem ur, da najdejo protistrup.

 • 10

  I Ka Wa Ma Mua, I Ka Wa Ma Hope (prihodnost je v preteklosti)

  +

  Ko Dannyja ustrelijo med karanteno v bolnišnici z McGarrettom, Tanijem in Juniorjem, ostane nezavesten, se oklepa življenja in sanja, da dela v policiji s prisotnimi.

 • 11

  Oni Kalalea Ke Ku A Ka La'au Loa (visoko drevo stoji nad ostalimi)

  +

  Božični večer je in Danny Charlieju pred spanjem pripoveduje zgodbo o nedavnem primeru, ki vključuje slabe Božičke in praznični čudež.

 • 12

  Ka hopu nui 'ana (zbiranje)

  +

  Ko je agent FBI, ki je zatiral organizirani kriminal, umorjen, McGarrett aretira vsakega kriminalca, povezanega z bando na otoku. McGarrett Adamu naloži tudi, da v okviru policije ustanovi nov oddelek za boj proti organiziranemu kriminalu.

 • 13

  O Ka Mea Ua Hala, Ua Hala Ia (kar je izgubljeno, je izgubljeno za vedno)

  +

  Ko moški, obtožen umora svoje žene, zagrozi s samomorom, Grover razkrije, kako je bil tudi on nekoč na samem robu takega dejanja.

 • 14

  Na keiki a Kalaihaohia (otroci Kalaihoahia)

  +

  Ko ukradejo truplo tihotapca diamantov s pokopališča, policija izsledi njegovega partnerja Vossa (gostujoči zvezdnik zmagovalec oddaje ameriški idol Phillip Phillips), ki se ne ustavil pred ničemer, da bi vzel svojo zadnjo pretihotapljeno pošiljko.

 • 15

  He Puko'a Kani 'aina (koralni greben se okrepi v dotiku z deželo)

  +

  McGarrett in Danny preiskujeta umor zasebnega detektiva, čigar klient je bil ubit na enak način, Adam pa Jessie pošlje v nevarno situacijo s katastrofalnimi posledicami. Dannyjev stric Vito pride v mesto, da pomaga pri zagonu restavracije.

 • 16

  O na hoku o ka lani ka i 'ike ia Pae' (samo zvezde na nebu vedo, kje se nahaja Pae)

  +

  Tani in Junior se aktivirata pod krinko kot morebitna starša, da bi prodrla v zasebno šolo, kjer je bil ravnatelj umorjen. Tudi Adamovo življenje je na nitki, ko ga ujamejo in prisilijo,da ustvari in skrije ogromno vsoto denarja.

 • 17

  Hōlapu ke ahi, koe iho ka lehu (za ognjem ostane le pepel)

  +

  Adamovo poslanstvo za odpravo organiziranega kriminala na Otoku je ogroženo, ko smrtonosni klor, katerega je uporabljal za lovljenje velikih rib, pade v napačne roke. Adam začne dvomiti o Jessiejevi zvestobi.

 • 18

  E ho'oko kuleana (opraviti svojo dolžnost)

  +

  HAWAII FIVE-0 je sodobna ekranizacija klasične serije o elitni federalni operativni skupini, katere naloga je odpraviti zločine, ki se pojavijo na sončnih plažah otokov.

 • 19

  Aohe Mea Make I Ka Hewa; Make No I Ka Mihi Ole (nihče ne umre za

  +

  Plačani morilec Leroy Davis, katerega McGarrettov oče ni uspel aretirati, prihaja k McGarrettu, da bi končno priznal svoje zločine in priznal, kje je pokopal svoje žrtve. Tudi Jessie sprejme nevarno odločitev, ki bi lahko uničila Adamovo življenje.

 • 20

  He lokomaika'i ka manu o Kaiona (Prijaznost je ptica Kaiona)

  +

  Catherine Rollins prosi McGarretta in Jerryja, da ji pomagata najti nahajališče urana, ki naj bi bilo skrito na zapuščenem havajskem otoku, preden lahko osumljeni terorist z njim naredi umazane bombe.

 • 21

  Ahuwale Ka Nane Huna (The Answer to the Riddle is Seen)

  +

  Harry Langford zaprosi McGarretta in Dannyja za pomoč pri iskanju Lady Sophie, najstniške pripadnice britanske kraljeve družine, ki je zbežala. Grover, Tani in Junior delajo tudi na 25-letnem primeru umora.

 • 22

  Kopi Wale No I Ka I'a A 'Eu No Ka Ilo (čeprav je riba dobro soljena, se črvi plazijo)

  +

  Policija mora Duku pomagati, potem ko je prisiljen ukrasti ključne dokaze iz policijske omarice v zameno za ugrabljeno vnukinjo. Jerry gre pod krinko v ustanovo za duševno zdravje, da bi razrešil umor.

 • 23

  Ka Hana A Ka Makua, O Ka Hana No Ia A Keiki (otroci posnemajo starše)

  +

  McGarrett in policija napadejo mafijo, ko je umorjen nekdanji šef. Juniorjeva prijateljica Cammy Lin pobegne, potem ko je priča umoru.

 • 24

  Ka Lala Kaukonakona Haki 'Ole I Ka Pa a Ka Makani Kona (trdna veja se ne zlomi)

  +

  McGarrett se pridruži Juniorju in njegovi ekipi SEAL na visoko tvegani tajni misiji, da bi ujel izmuzljivo tarčo, ki je ugrabila Joeja Whita. Gerard Hirsch in Kamekona pomagata Groverju in Taniju v primeru umora.

 • 25

  Waiho Wale Kahiko (izpostavljeni predniki)

  +

  McGarrett in policija odkrijeta ruski vohunski obroč v navadnem mestu na Oahuju, ko se na obali Waikikija pojavi ruska jedrska podmornica. Tudi Tani je šokirana nad vznemirljivim odkritjem v Adamovi hiši.