Barrettov vodnik skozi življenje

12+12+

NOVE EPIZODE OD 7 JUNIJA Premiere

00:30

OPIS

Ne bi bilo super imeti prijatelja, ki je storil vse mogoče življenjske napake? Ve, kaj gre lahko narobe in ve, kako se temu izogniti. Barrettov vodnik skozi življenje je komedija, ki raziskuje, kaj vse moramo preživeti, da bi našli smisel življenja.

videoposnetki

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Vaš prikupni bebec

  +

  Nekaj let po študiju Cooper Barrett še vedno nima sanjske službe, je morda zaljubljen v sosedo Kelly in se ne more ogniti težavam s sostanovalcema Nealom in Barryjem. V druščini je Cooperjev starejši brat Josh, ki beži pred ženo Leslie in otroki.

 • 2

  Vaš prikupni bebec

  +

  Nekaj let po študiju Cooper Barrett še vedno nima sanjske službe, je morda zaljubljen v sosedo Kelly in se ne more ogniti težavam s sostanovalcema Nealom in Barryjem. V druščini je Cooperjev starejši brat Josh, ki beži pred ženo Leslie in otroki.

 • 3

  Spremljevalec

  +

  Kelly prejme povabilo na poroko bivšega fanta in noče iti sama, zato povabi Cooperja. Ko se vse spremeni v logistično nočno moro, Cooper prepriča Neala, Barryja, Josha in Leslie, da priskočijo na pomoč.

 • 4

  Izguba telefona

  +

  Cooper je povsem iz sebe, ko izgubi telefon in fantje se trudijo na vse pretege, da bi mu pomagali. Lesliejine in Kellyjine karaoke pa prerastejo v barski pretep.

 • 5

  Punca sostanovalca

  +

  Barry in njegova nova punca Ashley pretirano hitita v zvezi, zato skušajo Cooper, Neal in Kelly posredovati. Josh poskuša zasenčiti sodelavca, kar ga popelje v nevarne vode.

 • 6

  Grozen stanodajalec

  +

  Kelly pove Cooperju, da zaradi njegovega stanovanja ne bosta mogla narediti naslednjega koraka, zato se dogovori za srečanje s stanodajalcem Virgilom, da bi odpravil težave. Toda srečanje ni uspešno.

 • 7

  Stari prijatelji

  +

  Cameron, stari prijatelj celotne družbe, hoče prespati v Cooperjevem stanovanju in vsi so navdušeni. Ko pa ostane le predolgo, se ga trudijo znebiti za vedno.

 • 8

  Nora bivša

  +

  Cooperjeva bivša punca se pojavi in ga javno osramoti. Neal skuša posredovati, vendar kmalu vse uide nadzoru. Kelly spozna novega tipa, ki je tako tekmovalen kot ona, Josh pa se trudi, da Leslie ne bi bila prisotna na skupinskih druženjih.

 • 9

  Kako preživeti ob delu s prijatelji

  +

  Zdravilo za mačka Barryjeve babice je na tržišču čedalje uspešnejše, Cooper si lasti zasluge za to, kar razjezi Barryja in Neila. Ko direktor konkurenčnega podjetja poskuša prevzeti primat na tem trgu, mora druščina združiti moči.

 • 10

  Kako preživeti obisk staršev

  +

  Na obisk pridejo starši Cooperja in Josha, fanta pa se trudita, da bi se lepo vedla. Stvari se spremenijo, ko oče razkrije skrivnost in večer postane nor. Barry se trudi, da bi premagal motečo Nealovo odvisnost.

 • 11

  Kako preživeti s svojo čustveno prtljago

  +

  Potencialni kupec zdravila za mačka Barryjeve mamice je nekdanji Cooperjev in Nealov sošolec, s katerim Neal noče sodelovati zaradi starih zamer.

 • 12

  Kako preživeti na zmenkih

  +

  Cooper in Kelly hočeta drug drugega narediti ljubosumna in se pretvarjata, da uživata na zmenkih z drugimi, Neal in Barry pa skupaj hodita na zmenke s poliamoričnim dekletom.

 • 13

  Kako preživeti svoj rojstni dan

  +

  Družba Cooperju pripravi zabavo presenečenja za rojstni dan, a vzdušje pokvari, ko Kelly vidi Cooperja, kako poljubi Ramono.