APB

12+12+
APB © 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.
APB

OPIS

Serija temelji na resnični zgodbi. Odkrivali bomo, kaj se zgodi, če skrivnostni milijarder sklene pogodbo z bankrotiranim mestom, da bo vodil zasebno policijsko postajo. Policijo bo opremil z najnovejšo tehnologijo, da bo boljša kot kdaj prej.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilotna epizoda

  +

  Milijarder je priča umora svojega najboljšega prijatelja, zato prevzame vodenje policijske postaje, da bi se policisti učinkoviteje borili proti kriminalu. Pri tem mu pomaga ambiciozna detektivka THERESA MURPHY.

 • 2

  Osebne zadeve

  +

  Ko Gideon spremlja Murphyjevo, da bi videl učinek svoje reforme, naletita na rop lekarne, v katerem ranijo otroka. Gideon hoče pomagati z novim dronom, vendar neuspešno. Nato izdela električne motocikle, da bi lažje našli osumljence.

 • 3

  Sovraštvo tovarišev

  +

  Skupina roparjev ubije varnostnika, bivšega policista. Gideon predela stol iz letalske industrije za zasliševalnico. Murphyjeva izve, da so morda pod nadzorom njenega bivšega moža, pomočnika državnega tožilca Scotta Murphyja.

 • 4

  Izguba signala

  +

  Ko na črnem trgu najdejo krogle, ki prebijejo oklep, se ekipa odloči, da bo policista Brandta poslala na nalogo pod krinko. Toda nekaj se izjalovi in ekipa mora poiskati Brandta ter ga pripeljati na varno.

 • 5

  Več kot to

  +

  Moški se izjemno potrudi, da zagotovi pravico za svojo hčerko, zato Gideon in Martinez uporabita novo tehnologijo za preiskovanje primera. Pomočnik državnega tožilca zasliši Gideona zaradi njegovih zamisli za 13. okrožje.

 • 6

  Očkov dom

  +

  Gideonov oče se znajde v težavah, zato prosi Gideona za pomoč. Brandt in Goss skušata najti storilca, ki je odgovoren za veliko avtomobilsko tatvino.

 • 7

  Tvegan posel

  +

  Murphy in Ada združita moči pri reševanju umora in ugotovita, da je naslednja morilčeva tarča Gideon. Ko odkrijeta, da bo v nevarnosti med tehnološko konvencijo skušala s posebnim sistemom izslediti morilca.

 • 8

  Prilivanje na ogenj

  +

  Požar podtaknejo v še eno hišo, ki jo vodi tolpa. Murphy in Gideon odkrijeta, da ne gre samo za dejanje tolpe, temveč da je vzrok precej hujši. Goss pa ima pomisleke o Brandtovemu staremu prijatelju.

 • 9

  Zadnji vlak v Evropo

  +

  Agent FBI prosi Murphyja za pomoč, ko izve, da je življenje njegovega ovaduha ogroženo. Gideon mora pomagati Murphyju pri preiskavi in sprejme odločitev, ki lahko uniči njegovo podjetje.

 • 10

  Nenavadni partnerji v postelji

  +

  Ko se pojavi serijski posiljevalec, poveljnik Conrad ukaže Gideonu in Murphyju, naj najdeta storilca, preden se pojavi nova žrtev. Ada ima težave s preteklostjo.

 • 11

  Pandorina skrinjica

  +

  Gideonovo življenje je ogroženo, zato ga Conrad pošlje domov. Ko ga napadalci najdejo, se Gideon skupaj z Murphyjem skriva v skrivnem laboratoriju. Ko iščeta izhod, Murphy izve, zakaj ga ti možje sploh lovijo.

 • 12

  Odboj

  +

  Gideona okrivijo za najnovejši teroristični napad, zato morata s poveljnikom Conradom hitro najti pravega krivca. Toda Gideon se znajde v težavah, ko Danny še naprej povzroča kaos v mestu z njegovo tehnologijo.