911

12+12+

Torek 22:00

premiera 29. maja ob 22.00

Sezona 1
00:30

Naslednje predvajanje na TV

 1. Sobota 21 Julij ob 20:00

  Karma je mrha (E08 - S01)

 2. Torek 24 Julij ob 22:00

  Ujeti (E09 - S01)

 3. Sreda 25 Julij ob 13:15

  Ujeti (E09 - S01)

OPIS

Nova drama proučuje življenja in kariere policistov, reševalcev in gasilcev, ljudi, ki tvegajo svoja življenja, da bi rešili druge.

videoposnetki

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilotna serija

  +

  Ekipa ljudi se mora odzvati klicu na pomoč. Detektivka Athena Grant je članica policije, obenem pa se spopada tudi z dramo v zasebnem življenju. Bobby Nash dela s skupino gasilcev, Abby Clark pa sprejema nujne klice na 911.

 • 2

  Pozabi

  +

  Noč v zabaviščnem parku postane smrtonosna zaradi okvare vlaka smrti. Abby odleže, ko dobi pomoč pri negovanju mame in stopi v stik Buckom, ki se spopada s tem, da dela kot gasilec. Athena in Hen posredujeta pri nenavadnem vlomu.

 • 3

  Sorodnik

  +

  Bobby z ekipo posreduje pri nujnem primeru na otroški rojstnodnevni zabavi. Njihova življenja so ogrožena. Ekipa zaviha rokave, ker je eden izmed njihovih vključen v obupno nesrečo. Athena se skuša spopasti s tragedijo.

 • 4

  Najslabši dan

  +

  Po smrtonosni letalski nesreči Bobby z ekipo pomaga preživelim, Athena pa se spopada s paniko in kaosom na letališču. Bobby se sooči z demoni iz preteklosti, Athena pa se hoče maščevati najstniškim nasilnežem.

 • 5

  Izvor

  +

  Na indijski poroki pride do katastrofe in ekipa priskoči na pomoč. Abby prosi Bucka za pomoč pri iskanju mame in prvič spozna Atheno. Bobby se stežka sooča s svojo preteklostjo, Hen pa skuša sprejeti pravo odločitev.

 • 6

  Lomilec src

  +

  Na valentinovo se snubitev grozno izjalovi. Athena hoče pomagati obupanki in se nehote pridruži Klubu osamljenih src. Bobby and Chimney opravita počitniško dolžnost, Abby in Buck gresta na prvi uradni zmenek.

 • 7

  Polna luna

  +

  Polna luna zaposluje ekipo z najbolj norimi klici. Athena preiskuje vdor v dom in se sooči z zločincem. Abby pomaga preiskovati umor klicatelja. Bobby in Buck imata polne roke dela z nosečnico na jogi in Henina preteklost lahko postane prihodnost.

 • 8

  Karma je mrha

  +

  Kar seješ, to žanješ. To velja za neskrušenega vdovca, prevzetnega lastnika fitnesa in nevednega tatu. Bobbyja nepričakovano pokliče zdravnik po krvodajalski akciji. Athena se po odkritem pogovoru z otroki sooči z Michaelom.

  Naslednjič
  Sobota 21 Julij ob 20:00
  12+12+
  Na Fox
 • 9

  Ujeti

  +

  Reševalci hitijo pomagat brezdomcu, ki ga je ukleščil smetarski tovornjak; mami in sinu v pokvarjenem dvigalu ter zbiralcem navlake, zakopanim v lastni hiši. Athena začne hoditi na zmenke. Zvezo Bucka in Abby preizkuša Abbyjina mama.

  Naslednjič
  Torek 24 Julij ob 22:00
  12+12+
  Na Fox
  Naslednjič
  Sreda 25 Julij ob 13:15
  12+12+
  Na Fox
 • 10

  Čisto novi ti

  +

  Reševalce pokličejo na pomoč pri neobičajni družinski zadevi, “smrti” pri jasnovidcu in pri grozljivi motoristični nesreči. Bobby začne hoditi na zmenke, Abby obuja spomine, Buck se sooči s preteklimi dejanji in Athena poskuša zaživeti na novo.

  Naslednjič
  Torek 31 Julij ob 22:00
  12+12+
  Na Fox
  Naslednjič
  Sreda 1 Avgust ob 13:15
  12+12+
  Na Fox